Szóval a kérésem egy 200 ezer Ft körüli konfig lenne :) (tehát csak gép )Pcx vay ipon előnyben :) És arra is kiváncsi lennék hogy szerintetek ez majd fullHDben mennyire fogja birni legujabb gameket pl bf4 ? :))
Gratulálok gárdista te is baromi okosnak hiszed magad, mindenkit le ugatsz mi közbe nyomod itt az e-peniszed. Ha akarok össze rakhatok neki 500.000 gépet csak épp azt felejtetted el hogy kell ház, táp, merevlemez, akkor egy jó ssd.se ártana, memó, cpu hűtő normális és a 7870-ből ki bírsz húzni legalább 20%+ és még kevesebbe is kerül mint a te 7950-ed a tuningal megüti ezt a szintet észlény..... De teszek rád magasról. Az volt a kérdés hogy össze lehet e hozni (én pedig azt mondtam nem kicsit) de nem lóvéöntéssel mint ahogy te mondod....
2013. aug. 29. 15:35
17/26 anonim válasza:
Én is szarok rád elhiheted...menjél játssz a p4 gépeddel mariot te szerencsétlen. Nem ugatok le senkit...csak 200k-ba igen csak bele kell férnie egy hd 7970-nek ugy hogy nem 30 ezres lapot raksz egy fx 6300 alá...ennyit erről tehetsz egy szívességet...ha megengedem
2013. aug. 29. 17:10
18/26 anonim válasza:
Innentől kezdve nem is érdekel mit írogatsz szarok az ilyen kis senkiházi lófaszokra
2013. aug. 29. 17:12
19/26 Itt válasza:
Ha apuci fizeti a gépet akkor nem tudod mit jelent 200 össze rakni egyet. Szerencsétlen szeretne amit lehet legjobbat kihozni te meg itt lököd a showder-t meg a vagány dumát. Ha utána számolnál kicsit is akkor tisztába lennél ezzel looserkám. Innesől befejeztem a kis gödörtömővel a beszélgetést
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!