Nemtudom azon mit értesz,hogy "lecserélni" de az biztos,hogy megvenni érdemes.
Erős Cpu,középkategóriás VGA,szép méretes HDD.
Játékra és mindenre alkalmas laptop!
Azt azért halkan megjegyzem,hogy a játékba ne éld bele magad mert rohamosan nőnek a játékok gépigényei,ezen a laptopon talán az újabb játékok még low-med beállításokon elfutnak,de már nemsokáig elég.
hogy lehet vga-t cserélni laptopban?
Én még arra gondoltam mi lenne ha kivenném belőle a dvd írót mert mióta megvan egyszer nem volt benne cd vagy dvd. Egy ssd raknék a helyére.
Nem tudsz ssd-t rakni a dvd iro helyére xd
ugy lehet vga-t cserélni, hogy szétszeded gépet, veszel LAPTOP vga-t és átrakod xd ha leszeded a hátulját látod az alaplapot, ottvan ram vinyó cpu minden egyszerüen kiveszed és beleraksz egy újat. csak ha veszel, nézd meg, hogy kompatibilis-e
itt úgy olvastam ,hogy lehet.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Ami benne van vga, valoszinü ott, ahova beledugod a monitort, az a csatlakozó "többi része" vagy csak kapcsolódik vele. de azis lehet, hogy nem cserélhető a vga Fogamam sincs, nem ismerem ezt a gépet.
Hát, ha veszel ssd-t és sikerül berakni, akkor rakd rá op rendszert, meg amilyen programokat használsz. Mellesleg a játékok nem fognak több fps-el futni meg ilyenek, csak a betöltésük lesz gyorsabb, meg a win indulás meg másolás, ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!