Mennyire jó ez a laptop?
Figyelt kérdés
Ebben az árkategóriában nem találtam jobbat, szerintem nincs is. Ha van légyszi adjatok linket:) Köszönöm!
2013. aug. 28. 21:51
1/20 anonim válasza:
a játékok nem fognak menni. ha netezni kell van sokkal olcsóbb .
2/20 A kérdező kommentje:
azt hittem ez a videokártya viszonylag erős.. geforce gt 710m, gt 720m erősebbek sokkal? ezek vannak még azokban amiket kinéztem
2013. aug. 28. 22:15
3/20 A kérdező kommentje:
De nyílván nem akarok én max grafikán játszani laptopon, csak érdeklődöm
2013. aug. 28. 22:16
4/20 anonim válasza:
Az első kérdező valami eszméletlen marha.
Ez a laptop elég erős.
Persze,a laptop nem játékra való de azért ezen játszani is lehet :).
Jó vétel.
6/20 anonim válasza:
Hat FreeDOS alatt jatszani kotve hiszem hogy fog. Ha meg nem jatekra kell, akkor jo megoldas (az oprendszer is!!!).
7/20 anonim válasza:
szerintem meg a 2. válaszadó nem ért a dolgokhoz. a videókártyán ddr3 memória van, amire felesleges 2 gb-mert nem tudja kihasználni. ezen a kártyán nem fognak menni a jatekok.
8/20 anonim válasza:
Nem rosz a Vidikartya nem a legjobb de a tobbi az jo :D
Jatekokra kozepes mai jatekok mediumon sztem docognek rajta.
Atlagos celokra "Tul jo" Video vagas ilyenekre gondolok tehat az ilyeneket lazan csinalja.
Emellett az se egy hatrany hogy dedikalt a video kartya.
9/20 BM-Striker válasza:
Notebook viszonylatban a 8670m egy egész jó videokártya.
GDDR5-ös modellke ebben az árkategóriában nem nagyon kaphatóak.
160 körül ez egy korrekt darab.
10/20 anonim válasza:
az én laptopomban HD 7670m kártya van és 30 FPS-el megy a NFS the run. Úgy hogy minden maxra van állítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!