Ha a Fraps megy játék közben (CSAK AZ FPS SZÁMLÁLÓT HASZNÁLOM, NEM VESZEK VELE), akkor az is lassítja a játékot?
Figyelt kérdés
Mert azt szoktam használni játékok közben, tudjam hány fps, nem vezsek, nem állítgattam, csak ráteszem az FPS részre, elindítom a játékot és számolja az fps-t, ennyi. EZ IS LASSÍTJA a gépet/játékot?
Mert Crysis 3 (minden fullon, kivéve élsimítás) 7970-es VGA-val 25 fpst adott, és közelharcnál mindig beszaggatott, 20-22 fps-t adott. Most kikapcsoltam a számlálót, és most mintha nem szaggatna annyira. Lehetséges, vagy csak beképzelem? :D
2.kérdés: Amúgy az normális, hogy 7970-es VGA nem viszi élsimítással a Crysis 3-at?
Várom mind2 kérdésre a választ! :) (zöld kezek mennek)
2013. aug. 28. 21:08
1/3 anonim válasza:
Nem lassítja.
Egyébként milyen processzor mellett van a 7970? Mekkora felbontáson?
2/3 anonim válasza:
Nem lassítja ha nem megy a felvétel!
3/3 A kérdező kommentje:
AMD FX-6300
2013. aug. 28. 22:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!