Cooler Master Hyper 101 lehűtene egy Phenom II x4 B55 3.20 GHz-es procit?
Figyelt kérdés
2013. aug. 28. 19:22
1/4 JuhászDork válasza:
ha jól tudom egy ilyen procit egy x3-as athlon prociból lehet csinálni,aminek a gyári hűtője egy kb 100g-os alu borda,meg egy mini venti. szerinted ha az képes úgy ahogy lehűteni akkor ez nem?
jó lesz.
2/4 A kérdező kommentje:
Ez Phenom II x2 555 BE-böl lett négymagosítva.Nem Athlonból.Olyan aluminium neki de maximális terhelésnél kikapcsol.Megfogtam a hűtőt és betyár forró volt.
2013. aug. 28. 19:36
3/4 anonim válasza:
Elég lenne neki bőven, de mennyiért szereznéd a Hyper 101-et?
Egy gyári 4 magos venti is elég lenne neki max hangos lenne, feltételezem neked mivel Phenom II X2-ből oldottad fel így a 2 magos hűtőd van ami gyengébb ezért is kapcsol le:
többnyire ami x2 hűtő ilyen: [link]
egy X4 955 Black Editioné meg általában ilyen:
Eléggé látható méretbeli különbségek is vannak, ráadásul az utóbbi még "rezes" amint látható.
4/4 A kérdező kommentje:
A Hyper 101-et 2000Ft-ért,vadi újonan!Megoldottam.Vettem egy olyan hűtőt amit linkeltél 1000-ért.Igen olyan fapados hűtő volt mint az Athlon,stb. kétmagos procinak.Ment a zőld.
2013. szept. 1. 09:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!