Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » NVidia Geforce gt 740m vs gt620?

NVidia Geforce gt 740m vs gt620?

Figyelt kérdés

mennyivel erősebb a 740m? 2 laptop közül kellene választanom:

1: i5-3210m; gt620

2: i3-3120m; gt740

Melyik lenne erősebb konfiguráció? A jövőre nézve melyiket érdemesebb megvenni? Játszani ritkán, de azért szoktam.

Még egy kérdés: melyik megbízhatóbb laptop márka, Asus vagy Samsung? És nagy a különbség, vagy van amelyikről sok rosszat hallottatok? Köszönöm!

2013. aug. 28. 15:04
 1/3 anonim ***** válasza:
CPU igényesebb feladatokhoz az első,játékra a második.
2013. aug. 28. 15:08
 2/3 Turismo ***** válasza:

Szia!

Én mindenképpen az első konfigot ajánlanám, mert abban erősebb a proci és a videókártya sem gyenge. Nagyobb szavazatot kapott ez az i5 mint az i3, szóval már csak azért is jobban megéri. Kérdezted a két márka közül, hogy melyik lenne a jobb én azt mondom, hogy Samsung. Fél éve vagyok Samsung laptop tulajdonos hasonló konfiggal és nagyon megvagyok vele elégedve, mert semmilyen problémám nem volt még, játéknál nagyon ott van, nagyon jó a hűtése, nagyon szép kijelző tényleg nagyon ott van mindenben. Ahogy szokták mondani mostanság, a Samsung irodai és személyi használatra a legjobb döntés! :) Remélem tudtam segíteni. Egyébként még annyit, szerintem a mostani Asusok már nem olyanok mint régen voltak. Régen sokkal jobb laptopot gyártott, manapság csak össze van hajítva! Nem lebeszélni akarlak egyikről sem csak elmondtam a véleményem! :)

2013. aug. 28. 15:09
 3/3 anonim ***** válasza:

" és a videókártya sem gyenge."

De igen,gyenge,játékra alkalmatlan,alig erősebb mint a HD4000

Akkor vedd az i5-s verziót,ha CPU igényes munkát végzel(tömörítés,renderelés,videovágás)

2013. aug. 28. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!