Kitudná vinni ezt a configot egy 450 wattos Chieftech táp? /lent/
Proci: amd a8 5600K
alaplap :Asus F2A55-M LK2 PLUS
Samsung 8GB DDR3 1600MHz memória
Sapphire 7770 1GB DDR5 11201-17-20G videokártya
Igen, ha GPS-450A8, CTG-450, BPS-450S vagy APS-450SB, de az olcsóbbakra én nem kötném rá ezt.
De lenne egy kérdésem:
Ezt a gépet már megvetted?
Igen, részben a processzor.
Azért van ebben a processzorban integrált videókártya, hogy ha valaki ilyet vesz, akkor CSAK azt használja, mert majdnem hd 6670 erősségű. Szerinted, ha egy 22ezres processzorban van egy majdnem hd 6670 erősségű integrált videókártya, akkor a processzor vajon milyen erős lehet?
Ha nem használod az "apu"-t, akkor vegyél inkább Athlon II 750k-t. Abba nincsen apu és erősebb is.
És 8 gb helyett meg vegyél 4 gb-ot és az így megspórolt pénzt költsd videókártyára. Jobban megéri hidd el nekem. És ramot bővíteni még mindig olcsóbb, mint videókártyát...
alaplapból meg Asrock FM2A75-DGS, vagy FM2a75-Pro4-M amit ajánlok.
"Igen, ha GPS-450A8, CTG-450, BPS-450S vagy APS-450SB, de az olcsóbbakra én nem kötném rá ezt. "
Akkor csinálj ilyen felsorolást ha minden jót bele is raksz ;) (mondjuk meglepett, hogy az A8-at hogy tetted bele válaszaid ismerve, keverted szerinte maz A jelzésű Deltákkal)
Am a smart series nagy, pontosabbat kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!