Jobb minőségű hangrögzítés?
Figyelt kérdés
Több fajta mikrofonnal is próbálkoztam de sajnos minden rögzített hang alatt hallható halkan egyfajta sistergés/zaj. Sok helyen olvastam, hogy ez a táp miatt van és a külső hangkártyákkal ez megszűnik. A kérdésem az, hogy ez tényleg így van-e? Ha igen akkor elég-e egy pár ezer forintos kártyát venni, vagy nincs értelme mert ott meg a minősége lesz gyenge és amiatt lesz rossz a felvétel minősége? (És olcsó alatt itt az 5000 ft-os kategóriát értem, mert látom ám, hogy van 80ért is kártya, de arra a célra amire kellene ennyi a keret)2013. aug. 27. 16:18
1/1 anonim válasza:
Amennyiben van rá lehetőséged, kérj kölcsön egy mikrofont, ismerőstől baráttól, és azzal is próbáld ki.
előfordulhat az is hogy a gépednek nincs semmi baja, csak a mikrofonod gyengébb minőségű, és egy úgynevezett földhurok nevű jelenség áll fenn.
Nekem egy studió mikrofonnak mondott , olcsó kategóriás HAMA mikim van, és ugyan ezt produkálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!