Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Windows 7-nél ki lehet kapcsol...

Windows 7-nél ki lehet kapcsolni azt hogy ne ellenőrizze azt hogy eredeti-e a program?

Figyelt kérdés
2 különböző gépen akarom ugyanazt a win 7-et használni, és nem akarom hogy egy idő után újra és újra az aktiváló kulcsot kérje,mert csak kölcsön kaptam a progit, nem saját.
2009. okt. 31. 07:52
 1/10 anonim ***** válasza:
Szedj le egy aktivátort a win7-hez és nyúzhatod nyugiban mindkettőt
2009. okt. 31. 08:23
 2/10 anonim ***** válasza:
az activator nem müködik win7 el
2009. okt. 31. 12:01
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem biztos hogy jó amit írok, de én nemrég tettem fel az xp-AntySpy nevű "xp-szűrőt". ebben két olyan beállítás is van ami lehet hogy segít. Az egyik a RegDone 1-re állítása. ha ez ki van pipálva akkor a program elhiteti a Windows-al hogy már regisztráltál. A másik hogy egy pipával le lehet tiltani hogy a Windows automatikusan frissítse magát. Nálam mind a kettő így van beállítva. Lehet hogy megoldja a problémát.
2009. okt. 31. 13:03
 4/10 anonim ***** válasza:

Magyarán illegálisan akarod használni a fizetős oprendszert.... :D

Nem, nem lehet kikapcsolni, az ugyanis a lényege, hogy időnként ellenőrizze, hogy jogtiszta-e. :)

A Windows 7-et nem ismerem még, de biztosan van/lesz valamilyen okosság hozzá, amivel "legalizálhatod".

Mint az XP-hez.. :)

2009. okt. 31. 13:42
 5/10 anonim ***** válasza:

12:01 Ha nem tudsz valamit az attól még lehet, ilyen a win7 aktivátor is, cimbikém.

Az ha valaki nem akar fizetni horribilist Microsoftéknak, nem bűn, hanem ésszerű megtakarítás.

2009. okt. 31. 18:39
 6/10 anonim ***** válasza:

Tessék:

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2009. okt. 31. 19:10
 7/10 anonim ***** válasza:
XP SP3, nemrég lett telepitve, azóta vagy háromszor küldte a Microsoft a "Valódi előnyt", abszolút jogtiszta egyébként. Vagyis erről soha nem fog lemondani a Microsoft.
2009. okt. 31. 19:55
 8/10 anonim ***** válasza:
tisztelt 18:39 nem tudom te mit használsz elhiheted hogy én április ota használom a win7-et meghosszabitani meglehet az ingyeneségét a win7-nek de hogy amit eddig el lehetett érni a neten win7 activator néven elhiheted hogy nem müködik
2009. okt. 31. 21:11
 9/10 anonim ***** válasza:
ja egyébként 1 évre lehet kitolni a win7 ingyenes kihasználását
2009. okt. 31. 21:12
 10/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. :)
2009. nov. 1. 07:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!