Körülbelül mennyi pénz kéne egy olyan "gamer" géphez, ami max. Beállításokon vinné a mostani játékokat (Battlefield 3, GTA 4 és a hasonlók)?
Figyelt kérdés
2013. aug. 26. 17:40
11/17 anonim válasza:
Érezni a szemre hányást a mondatodban, de ez akkor is olyan, mintha az autós részlegre írnék, hogy új opel kadettet akarok.
12/17 A kérdező kommentje:
Nem arra voltam kíváncsi, hogy melyik játék hány éves, és hogy a GTA 5-nek még nincs kint a gépigénye, hanem arra, amit a kérdésben írtam. De úgy tűnik, hogy a hibákat mindenki azonnal ki tudja szúrni...
2013. aug. 26. 17:59
13/17 Egerecske válasza:
maxon a kemény szűrőzést is szeretnél (8xAA, 16xAF), akkor ott már más a helyzet, főleg ha DX11 fícsörök közt az Advanced DoF is ki van pipálva,
14/17 A kérdező kommentje:
Ennyire azért nem vagyok grafika-fanatikus, ezeket az extra dolgokat kihagyom.
2013. aug. 26. 18:19
15/17 anonim válasza:
de mondjuk egyszerűbb ha veszel egy konzolt és az mindent elvisz és sokkal olcsóbban is kijöhetsz belőle! :)
16/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsot, gondolkodtam már ezen is, de inkább a gépet választom, mert többrétűbb. :)
2013. aug. 26. 21:24
17/17 anonim válasza:
leírom neked a frankót. én vettem a gépemet újonan 79.000Ft ért és a battlefield 3 full grafikán megy akadás nélkül
ma remélem megjön a crysis 3, majd leírom mi a helyzet.
A gépem: Intel core dual 3.0Ghz, 2gb HD videokártya, 4gb ddr3 ram - de veszek még 4gb, és van benne 500Gb os SATA merevlemez. ja és a GTA IV is simán működik csak mivel Pc re nem sikerült annyira át konfigolni ezért mindenkinek van vele valami baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!