CPU használat az egekben youtube közben. Orvosság?
Figyelt kérdés
Nem tudom mi lehet a baj, újra lett telepítve mind2 partíció formázva lett. Viszont ugyanúgy laggolnak a videók youtubeon, hd filmek is miközben a cpu 90-100% között mozog, és csak néha esik le akkor is 50-60%ra.
Mi lehet a probléma szerintetek és hogy tudnám kijavítani? Köszönöm.
2013. aug. 26. 15:19
2/13 A kérdező kommentje:
Intel dual core 2.10 Ghz
2gb ram
intel mobile 45 express vga
2013. aug. 26. 15:23
3/13 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=J1hrdp7iFZ4
Lehet még mindig flashban nézed,az meg eszi a cput.
4/13 anonim válasza:
Ez lehet jobb:
5/13 A kérdező kommentje:
Ez valamennyit segített, legalább már nem akadozik. köszi:D
2013. aug. 26. 15:37
6/13 anonim válasza:
Bocsi hogy belerondítok a kérdésedbe kérdező, de 3-as illetve 4-es! Én megcsináltam ami a videóban volt rámentem hogy használom a html5 lejátszót, de még mindig a flash playert használja a youtube, mit rontottam el? :D
7/13 anonim válasza:
Nem tudom. Lehet,hogy nem támogatja a vga kártyád.. .
8/13 anonim válasza:
Nézd meg a linket,amit a videó után küldtem,lehet ott be tudod kapcsolni,de nálam bekapcsolt állapotban szóval nem látom mit ír ki,ha nincs úgy.
9/13 anonim válasza:
Azon a linken amit küldtél, azt irta hogy mindent támogat, és mindegyik kis izénél pipa volt, be is kapcsoltam, de mikkor nézek egy yt videót ugyanugy flashplayerrel játsza le. Ezt onnan tudom, hogy ha a videón jobb klikkelek ott a legalsó opció az about adobe flash player..
10/13 anonim válasza:
Hmm. Lehet ha újraindítod a géped akkor lesz csak jó.. nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!