Full HD TV-re van rákötve (HDMI-vel) a gépem, és a TV nem tudja megjeleníteni a BIOST (UEFI). Mi lehet a gond? CRT monitorom simán beadja.
Csak HDMI van a TV-men, szóval DVI felejtős. És nem adja be a BIOS-t, (állítottam felbontéson is, frekvencián is, minden), de csak egy nagy feketeség jön be a BIOS/UEFI helyett. Mi lehet a gond?
Régi CRT monitoromra is megpróbáltam rákötni, azon simán beadta.
De nyilvén a Full HD TV-n szeretném használni a gépet, mert itt tudom kihasználni a Gamer gépemet, (7970 VGA, AMD FX 6300 proci, stb)
Valaki tud segíteni, mi lehet a gond?
Első válaszoló vagyok.
Amiről én beszéltem az a HDMI. Amiről Te beszélsz most, azok a DVI és a DSUB (amit Te VGA-nak nevezel). Három külön dolog. DVI és a DSUB kimenetek képesek analóg jel továbbításra, amit a videokártya tud az alapértelmezett alaplapi illesztőprogrammal is. Ezt használja boot-időben a videokártya. De boot-időben a HDMI kimenet nem működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!