Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Full HD TV-re van rákötve...

Full HD TV-re van rákötve (HDMI-vel) a gépem, és a TV nem tudja megjeleníteni a BIOST (UEFI). Mi lehet a gond? CRT monitorom simán beadja.

Figyelt kérdés

Csak HDMI van a TV-men, szóval DVI felejtős. És nem adja be a BIOS-t, (állítottam felbontéson is, frekvencián is, minden), de csak egy nagy feketeség jön be a BIOS/UEFI helyett. Mi lehet a gond?

Régi CRT monitoromra is megpróbáltam rákötni, azon simán beadta.

De nyilvén a Full HD TV-n szeretném használni a gépet, mert itt tudom kihasználni a Gamer gépemet, (7970 VGA, AMD FX 6300 proci, stb)

Valaki tud segíteni, mi lehet a gond?

2013. aug. 26. 14:01
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez szerintem teljesen normális. A HDMI akkor lesz használható, ha betöltődött a videokártya driver, ami az operációs rendszer elindulása után valósul meg. Boot-időben nem történik kommunikáció a HDMI kimeneten.
2013. aug. 26. 14:06
 2/4 A kérdező kommentje:
De DVi kábel is a videókártyán van, akkor azon hogy működik? És VGA-n is. (és ezek is videókártyán vanak) Meg akkor boot előtt nem is jelenne meg az ASUS logó, meg az írás, hogy F2/DEL megnyomásánál jön be a BIOS
2013. aug. 26. 14:22
 3/4 anonim ***** válasza:

Első válaszoló vagyok.

Amiről én beszéltem az a HDMI. Amiről Te beszélsz most, azok a DVI és a DSUB (amit Te VGA-nak nevezel). Három külön dolog. DVI és a DSUB kimenetek képesek analóg jel továbbításra, amit a videokártya tud az alapértelmezett alaplapi illesztőprogrammal is. Ezt használja boot-időben a videokártya. De boot-időben a HDMI kimenet nem működik.

2013. aug. 26. 14:37
 4/4 A kérdező kommentje:
Értem, akkor ez lesz csak a gond?
2013. aug. 26. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!