Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Processzor limitnél van ilyen...

Processzor limitnél van ilyen jelenség? (lent)

Figyelt kérdés
Hogy pl leugrik az FPs például 60-70 röl 20-30 körülire pár másodpercig azt vissza? Vagy csak néha beszaggat?

#VGA #fps #CPU #procilimit
2013. aug. 26. 10:42
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez inkabb GPU limit szerintem. Ha proci limit van akkor allando az alacsony fps, itt pedig arrol van szo, hogy amikor kevesebb a polygon, akkor a GPU birja a tempot, de ha valami olyasmit kell megjeleniteni ahol tobb, ott leesik az fps. De az is lehet hogy keves a RAM es swap-el a rendszer. Jobb lett volna ha leirod a proci/vga kartya tipusat meg hogy mennyi memoria van a gepedben, es mivel jatszol.
2013. aug. 26. 10:49
 2/5 A kérdező kommentje:

Na szoval a konfig :D :

Intel kétmagos proci G2020

Sapphire HD7790 1GB OC DualX

6GB RAM 1333mHz DDR3

Western Digital 500GB 16M cache hdd

Metro last light (fel van patchelve) itt ugy esik az fps mikor harc van lemegy 30-40 re ha simán megyek akkor 60 körül

Bioshock infinite (szintén patchelve) itt meg random leesik 30 fps-re 1-2 másodpercig aztán vissza 60ra...

Star Wars old republic itt csunyán bemegy 20ra nem csak harc közben, és akármilyen grafra állitom marad ez a jelenség...

2013. aug. 26. 10:53
 3/5 A kérdező kommentje:

Ja és vannak olyan gamek amik mikrolagolnak vagy miaz :D Pl Far Cry 3, Remember me

ezt ugyértem hogy olyan fél másodpercre megakad

2013. aug. 26. 10:55
 4/5 A kérdező kommentje:
Game Booster progival is probálkoztam ugyanez...
2013. aug. 26. 10:56
 5/5 A kérdező kommentje:
Légyszi segits mitöl lehet mert elkap a Mucsi - féle idegroham xDD
2013. aug. 26. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!