Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért szidja mindenki a...

Miért szidja mindenki a noname tápokat?

Figyelt kérdés

Az enyém ATX 300w és 11-12éves.

Semmi baja sincs és a gép is fejlesztve lett. Egyszer se indult újra csak úgy stb.

2013. aug. 26. 10:33
 1/10 anonim ***** válasza:
mindig vannak kivételek, de gyakran rossz a feszültség, néha robban stb
2013. aug. 26. 10:37
 2/10 anonim ***** válasza:
Mert elvileg megbizhatatlanok. Persze ez nem azt jelenti, hogy mind azonnal tonkre fog menni, de mondjuk egy noname tapnal van ra 20% esely hogy behal, addig egy markasabbnal ez mondjuk csak 5%, plusz a markasabb tapokban van tulfeszultseg/alulfeszultseg/stb elleni vedelem, ez a noname tapokbol kihagyjak (altalaban). En magam is inkabb a normalisabb Corsair tapokat preferalom, de most pl. a netezos gepembe csak egy noname tapegyseget raktam, mivel 60-70W fogyasztason valoszinuleg nem fog elhalalozni, plusz 5(!) ev garanciat kaptam ra, annyi ideig meg a gep nem is lesz uzemben.
2013. aug. 26. 10:40
 3/10 anonim válasza:

Mert noname tápbol vagy jót fogsz ki vagy nem.

Nekem is voltmár noname tápom is és márkás tápom is.gyengébb gépekbe jo a noname is sokszor mert igazán ott nem terheled meg annyira.Noname tápnál leginkább ezek a gondok vannak.

-Nem akkora a terhelhetősége ami rávan írva.

-Feszültséegsés lép fel ami nagyon nemjo az alkatrészeknek.

-Vagy egyszerűen csak gyenge minőségüek benn az alkatrészek.

Én nekem van egy kb 10-12 éves codegen 300w tápom ésmég mindíg kitünöen müködik.jelenleg most egy kis p4 es gépet üzemeltet cod2 szervernek.napi 15-20 órát megy és semmi baja teszi a dolgát!

Röviden noname tápba vagy jótfogszki vagy nagyonrosszat!

2013. aug. 26. 10:43
 4/10 anonim ***** válasza:
Én nem szidom csak olyat nem vennék, de ez más no name-re is igaz.
2013. aug. 26. 10:44
 5/10 anonim válasza:
Kinek mi jön be :) egy gyengébb netes gépbe elég noname is.De egy gamer pc be azért normális táp járja ami megbízható :D
2013. aug. 26. 10:46
 6/10 A kérdező kommentje:

Én játékra használom.

Tesóm gépe 7éves és az is úgy noname ahogy csak lehet :)

2013. aug. 26. 10:50
 7/10 anonim válasza:
Leírnád a configot?
2013. aug. 26. 10:56
 8/10 A kérdező kommentje:
2013. aug. 26. 11:03
 9/10 anonim válasza:
Hát ez nem gamer gép.De ebbe megfelel a noname táp is :D san andreas cod2 re teljesen alkalmas
2013. aug. 27. 19:51
 10/10 A kérdező kommentje:
De 2004 körül betyár gép volt :D
2013. aug. 27. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!