Ehhez a konfigurációhoz elég ez a táp?
Figyelt kérdés
AMD FX-4130 3.80GHz AM3+ BOX
ASUS M5A78L LE
CORSAIR 4GB Vengeance DDR3 1600MHz
XFX HD7770 1GB GDDR5 PCIE
TOSHIBA 500GB 7200rpm 32MB SATA3
FPS HEXA 400W ez érdekelne, barátomnak raktam össze 100 ezret mondott , de attól fél hogy nem lesz elég a táp.
Itt egy kép róla: [link]
A gépház nem kell de kötelező tenni eggyet így beférne az árba egy hdd hütö,ez azért kéen emrt régi chieftech háza van nagy böhöm semi hütésel de nem fér bele egy modern így ezt mondtam neki és 2000 nem sok érte.
[link] ez lenne az. Más honnan persze.
2013. aug. 25. 21:16
2/3 anonim válasza:
Bőven elég neki a táp, nem tudom mekkora összértékre jött ki , de ha gamer gép lesz akkor egy 1 TB-s merevlemez nem sokkal (2-3 ezer Ft-al)drágább mint egy 500 as, de akkor jobban megéri. a Corsairból sem kell Vengenance. Vegyél inkább KIT-et [link] A többi jó.
3/3 A kérdező kommentje:
Igen hdd elég neki nem kell több igy is azt mondja azért kel 500 mert ez 32 es a legolcsobb és legjobb 320 as után de ram bot kit et fog veni de plusz 8 ezer sok érte most drágáka ramok idővel vesz még 4gb ot és kitbe lesz 8 igy jövöre nézve olcsoban kijön.
2013. aug. 25. 21:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!