Fullos Gamer konfig?
Figyelt kérdés
Írnátok fullos gamer konfigokat? pénz nem számít2013. aug. 25. 21:07
11/20 A kérdező kommentje:
Bajuszbá irnál te is egy konfigot? Láttam hogy te nagyon otthon vagy ebben a dologban :D
2013. aug. 25. 21:28
12/20 anonim válasza:
Látom az én válaszaimat nem látod. Olvasd el amit linkeltem, ott van a legfullosabb, amit most össze lehet rakni.
13/20 anonim válasza:
Láthatatlan betűtípust használsz, válts át Times New Roman-ra, vagy Arial-ra. :D
14/20 anonim válasza:
Bajuszbá te marhanagy kocka lehetsz..:D
15/20 anonim válasza:
Meg lesz Bajuszbá :D
Előttem hozzászólónak meg annyit, hogy attól, ha valaki ért a hardverekhez, nem feltétlen kocka...
16/20 anonim válasza:
Én is értek a hardverekhez,bár nem ennyire mint Bajuszbá kolléga,és a kocka szó nem feltétlen jelent rosszat.
De ebbe most ne mennyünk bele.
18/20 A kérdező kommentje:
Elolvastam, azt a konfigot amit neked írt Bajuszbá, elég jó. És akkor annál most nincs jobb? Esetleg érdemes várni? jönnek ki újabb felső kategóriás cuccok a közeljövőben? Nem olyan sűrgős végülis.
2013. aug. 25. 22:02
19/20 anonim válasza:
HD 9xxx széria hamarosan érkezik.
20/20 anonim válasza:
Karácsonykor meg az epic atom brutál gtx 790. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!