Ezt a hangfalat hogy tudnám bekábelezni?
Ennyi álll rendelkezésemre, meg mondjuk pár kábel ami nem hozzá tartozik
Hogy tudnám úgy összekötni, hogy kapjon áramot meg rátudjam dugni gépre?
Hangfalnak nem kell áram, csak ha valami erősítőt is tartalmaz. Ez szerintem nem tartalmaz.
A bekábelezéshez jó lenne a hátuljáról egy nagyobb kép, ahol jó látszik minden.
Ezt sehogy.
A közvetlenül a számítógépre köthető dobozokba be van építve egy erősítő.
Ezért hívják őket aktív hangfalaknak.
Azt tudod tenni, hogy a hangkártya vonal (line) kimenetét összekötöd egy bármilyen sztereo erősítővel, amire már rá tudod kötni a két dobozt.
A kábel egyik végén sztereo jackdugó legyen, a másikon meg olyan csatlakozó, amit az erősítő vonal szintű bemenete fogad.
A második választ nem igazán értem de elmondom mit csináltam, hogy megszólaltassam az egyiket..
Szóval van nekem 2 ilyen hangfalam:
Ehhez kell áram... mivel ennek a kábele meg van szakadva és amúgy is mást használok az egyiket szétkaptam és a végét levágtam majd ráköttem erre az egyikre és lám csodát működött..
Szóval kell áram neki szerintem, csak azt nem tudom hogy tudnék kötni rá rendesen ha mindkettő egyforma hátulról és csak az a 2 lyuk van.. remélem érthető.
Te ehhez nagyon nem értesz. :)
Az a kis rettenet, aminek meg volt törve a vezetéke, az egy pár aktív hangfal és így igen, kell neki áram.
Amelyik dobozon a kis lyukak meg a kezelőszervek vannak, abban van az erősítő.
Az egyik csatorna hangszórója benne van a kis dobozban amiben az erősítő is, a másiké meg a másik dobozban. Na ezt vágtad te le és erre kötötted az egyik hangfaladat.
Ha nagyon el vagy szánva, akkor azt kell tenned, hogy szétkapod azt a dobozt amiben az erősítő van és a hangszóróról levágod a vezetéket és azt kötöd rá a másik dobozodra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!