Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ezt a hangfalat hogy tudnám...

Ezt a hangfalat hogy tudnám bekábelezni?

Figyelt kérdés

Ennyi álll rendelkezésemre, meg mondjuk pár kábel ami nem hozzá tartozik

[link]

[link]

Hogy tudnám úgy összekötni, hogy kapjon áramot meg rátudjam dugni gépre?

2013. aug. 25. 17:12
 1/4 anonim ***** válasza:

Hangfalnak nem kell áram, csak ha valami erősítőt is tartalmaz. Ez szerintem nem tartalmaz.

A bekábelezéshez jó lenne a hátuljáról egy nagyobb kép, ahol jó látszik minden.

2013. aug. 25. 17:16
 2/4 anonim ***** válasza:

Ezt sehogy.

A közvetlenül a számítógépre köthető dobozokba be van építve egy erősítő.

Ezért hívják őket aktív hangfalaknak.

Azt tudod tenni, hogy a hangkártya vonal (line) kimenetét összekötöd egy bármilyen sztereo erősítővel, amire már rá tudod kötni a két dobozt.

A kábel egyik végén sztereo jackdugó legyen, a másikon meg olyan csatlakozó, amit az erősítő vonal szintű bemenete fogad.

2013. aug. 25. 17:17
 3/4 A kérdező kommentje:

A második választ nem igazán értem de elmondom mit csináltam, hogy megszólaltassam az egyiket..

Szóval van nekem 2 ilyen hangfalam:

[link]

Ehhez kell áram... mivel ennek a kábele meg van szakadva és amúgy is mást használok az egyiket szétkaptam és a végét levágtam majd ráköttem erre az egyikre és lám csodát működött..

[link]

Szóval kell áram neki szerintem, csak azt nem tudom hogy tudnék kötni rá rendesen ha mindkettő egyforma hátulról és csak az a 2 lyuk van.. remélem érthető.

2013. aug. 25. 17:58
 4/4 anonim ***** válasza:

Te ehhez nagyon nem értesz. :)

Az a kis rettenet, aminek meg volt törve a vezetéke, az egy pár aktív hangfal és így igen, kell neki áram.

Amelyik dobozon a kis lyukak meg a kezelőszervek vannak, abban van az erősítő.

Az egyik csatorna hangszórója benne van a kis dobozban amiben az erősítő is, a másiké meg a másik dobozban. Na ezt vágtad te le és erre kötötted az egyik hangfaladat.

Ha nagyon el vagy szánva, akkor azt kell tenned, hogy szétkapod azt a dobozt amiben az erősítő van és a hangszóróról levágod a vezetéket és azt kötöd rá a másik dobozodra.

2013. aug. 25. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!