AMD FX-8350 vs Intel Core i5-4670K?
E között a két proci között vacilálok.
Egy Sapphire HD Radeon 7970 videókártya mellé kell proci , ha ez változtat valamit.
És játékra kelkene így nyílván az erősebbet keresem, a fenti két procira szűkült a kör.
Valahol olvastam hogy az AMD Win8-ra az Intel pedig Win 7-re van optimalizálva, nekem pedig Win 7 lesz szóval akkor ez azt is jelentené hogy az Intel jobb választás lenne?
Egy szó mint száz , játékra melyik az erősebb/jobb?
Köszönöm előre is a válaszokat !
AMD: 8 mag 4.0 Ghz
Intel: 4 mag 3.4 Ghz
Miért jobb az Intel?
Játékra mindegy, csak értemles VGA legyen mellete (HD7970 minimum...)
Viszont FX8350 nem jó véltel, inkább FX8320.
FX-8350 tulajdonképpen egy FX-8320 tuningolt változata, miért ne lenne jó?
Sokan dícsérik, bár vannak akik az Intelre esküsznek.
A VGA Sapphire HD Radeon 7970 lesz, mint leírtam.
A kérdés az hogy a két proci közül melyik lenne jobb mellé.
És az Intel normálisan fog működni amd vidikártya mellett?
Meg ahhoz mekkora táp kell?
Gondolom 550W édeskevés.
Úristen! Hogyne működne AMD kártyával...
Te azt hallottad, hogy Intel csak nVidiával, és AMD csak AMD-vel kompatibilis?
Igen, a 8350 egy emelt órajelű FX8320, azért az 500 MHzért kifizetsz 10 ezer forintot, pedig otthon 5 perc alatt megvan.
Intel jobb, mert fejletebb technológiájú, így azt vedd egy normális (Z87 extreme 3 min.).
#8 Nyugi, még kezdő vagyok, mostmár nagyjából képben vagyok :)
#9 A 4670K és 4670 között az a különbség hogy a K előjelűt lehet tuningolni, de nem igazán van kedvem 35k-s alaplapot venni. Megéri ez a + kiadás a nagyobb teljesítményt, vagy szerinted elég lesz egy 4670-es? (gondolom ez is kihajtja a HD 7970-est)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!