Nokia 4ever kérdése:
Melyik a jobb processor?
Figyelt kérdés
Nem rég vettem új gépet és ugye az egy FM2 es lapon feküdt eddig is meg most is de kaptam egy APU val rendelkező procit azt szeretném kérdezni melyik a jobb és hogy miért?
az egyik Proci: AMD Athlon x4 750k (4mag 4,1Ghz) a másiki AMD A10 6800k s proci a Athlon proci mellet muzsikált egy R7770 de nem tudom megéri-e kivenni a procit mega vidikaris és a A10 et használni a válaszokat előre is köszi!
2013. aug. 25. 07:38
1/6 P.O.C. válasza:
HD7770 -el nem tudsz Dual Graphics -ot építeni, csak akkor tudod kihasználni az APU grafikáját is, ha LucidLogix Virtu MVP -s alaplapod van.
Ha csak mint processzort nézzük őket, akkor is jobb az A10 6800K, újabb magra épül.
2/6 A kérdező kommentje:
Akkor azt ajánlod a procit meg a vidikarit ki és aa10 t meg be amúgy egy Asrock FM2A85X Extreme 4 M alaplapom van
2013. aug. 25. 08:33
3/6 P.O.C. válasza:
Miért kéne videokártyát kiszerelni? Csak berakod az új APU -t és kész. (előtte lehet kell egy BIOS frissítés is)
4/6 A kérdező kommentje:
Na az új proci van benne a 750k val Black Ops 2 70-75 fps A10 el meg 95-100 :) köszi
2013. aug. 25. 08:55
5/6 P.O.C. válasza:
Én mondtam, hogy megéri cserélni. :)
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ ment a zöld újj
2013. aug. 25. 08:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!