Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A számitogépembe most egy...

A számitogépembe most egy integrált kártya van és ki szeretnem cserélni a proceszort egy másikra, ha ki cserélem a proceszort akor videokártyat is kell vegyek?

Figyelt kérdés

2013. aug. 24. 22:36
1 2
 1/17 soccerway ***** válasza:
ha asztali számítógép akkor azt cserélsz amit akarsz, videókártyát csak akkor érdemes venned a proci mellé ha játszani akarsz, sőt akkor muszáj lesz.
2013. aug. 24. 22:37
 2/17 anonim ***** válasza:
Azért véletlenül se írj le semmi pontosabb adatot, minek az.
2013. aug. 24. 22:38
 3/17 Teno ***** válasza:
régen az alaplapra volt integrálva a VGA, ma már a prociba van az int. vga, szóval nem mindegy neked milyen van!?
2013. aug. 24. 22:43
 4/17 Radirr válasza:

gondolom játékra kell, akkor szerintem ajánlatos azt is kicserélni.

Bevallom én soha nem tudtam hogy x procihoz milyen videókártya való hogy ne huzza le az egyik a másikat, ilyenkor szoktam kikérni egy nagyobb nevű üzlet tanácsát.

Megmondom mennyi a keret és ők kiválasztják neked. ajánlom a [link] oldalt írj nekik.

2013. aug. 24. 22:45
 5/17 anonim ***** válasza:

"gondolom játékra kell, akkor szerintem ajánlatos azt is kicserélni. "

Integrált VGA-t nem szoktak cserélni.

De még véletlen se írd le a konfigot kérdező.

2013. aug. 24. 22:47
 6/17 A kérdező kommentje:

bocsi elfelejtetem ki irni :D MCP6P M2+ Ver. 6.x

2gb ddr2

Amd Sempron(tm) 3600+ 2.1 GHZ

Nvidea GeForce 6150 SE

2013. aug. 24. 22:51
 7/17 Teno ***** válasza:
Kérdésre válaszolva, ebbe cserélhetsz procit, mert független az integrált VGA-tól, az más kérdés h eléggé ajánlatos lenne venni legalább egy HD6670 vagy 7730-at...gondolom bőven elég lenne, ha eddig elvoltál ezzel az alaplapi VGA-val :)
2013. aug. 24. 22:55
 8/17 A kérdező kommentje:
igen azt en is tudom h mind a kettot kene de en egyszere csak egyet tudok :D egyszer a proceszort de ha azt ki cserelem akor nem leszbene az integralt kartya? bocsi h nem ekezetel irtam es h ijen hibasan
2013. aug. 24. 22:59
 9/17 anonim ***** válasza:
Alaplapot is kéne
2013. aug. 24. 23:03
 10/17 Teno ***** válasza:

De lesz benne, már 1x leírtam, h független a proci cserétől

De ebbe a lapba már nem érdemes venni procit....nagyon semmit

2013. aug. 24. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!