Milyen Laptopot tudtok ajánlani?
Az internetes Laptop keresőkben valahogy nem igazodtam el rendesen... Szóval leírom abszolút laikus nyelven, hogy mi az ami fontos lenne a Laptopban.
- Windows 7 legyen az operációs rendszer
- Webkamera, Wifi ilyenek legyenek benne de gondolom ez már alap az összesnél
- Minimum 500GB, de inkább több tárhely legyen rajta
- Sokáig bírja az akkumulátor
- Játszani nem nagyon játszanék rajta, maximum GTA San Andreas és hasonló kaliberű játékokkal, viszont Edius 6 (videoszerkesztő porgram), Photoshop, ezeknek jól kéne futniuk rajta.
- Minél olcsóbb legyen.
Márkát nem tudok írni, mert nem értek hozzá, nem tudom melyik a jó, megbízható stb... Ezekhez ti értetek, bízom a tudásotokban és a tapasztalataitokban.
Összefoglalva egy viszonylag erős és olcsó laptop érdekelne a fenti kritériumokkal. :)
Előre is köszönöm a válaszokat!
Elnézést a laikus írásért, de ezekhez sajnos nem nagyon értek...
Ja, az árplafon nem lenne hátrány!
Azzal kalkulálj, hogy újabb gépeknél általában win8hoz van csak driver (abból is inkább 64bites), és ha azt is venni akarsz hozzá, akkor az plusz ~25eFt, v annyival olcsóbb gépet kell választani, hogy beleférjen a keretbe.
500gigás vinyó manapság alap.
Ár maximum 150 e. Létezik egyáltalán akkor még ilyen gép, ami megfelel ezeknek? :D
A win 8 sem baj, csak a win 7-et szoktam meg, ezt tudom kezelni és a win 8 nem nagyon tetszik... (barátom gépén az van)
Egy kicsit sok elvárásnak találtam a megadott árhoz képest, de ezek nem tűnnek most rossz vételnek:
Alap, de jó i3 proci, árkategóriájában jó teljesítményű vga (már játékra is), 1terás vinyó. A videoszerkesztésnél, főleg nagy hd anyagoknál, elkelhet a 8 giga ram. Ha hiányát érzed, akkor +4giga ~10eFt.
Ezekhez van win7-8 driver.
"a win 8 nem nagyon tetszik"
Ha csak a kinézetével van gondod, akkor az ne tántorítson el, hanem rakd fel ezt az ingyenes progi, és -megfelelő beállításokkal- az indulás után már win7ként használhatod (startmenüvel).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!