Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Egy i7 920 processzort szeretn...

Nagy Jozsef Levenet kérdése:

Egy i7 920 processzort szeretnék húzni Meddig lehet maximum húzni biztonságosan lég hűtéssel? És milyen hűtőt ajánlotok hozzá?

Figyelt kérdés
Asus sabertoot alaplapban van haf 922 házban, gtx 295 video kártyával..

2013. aug. 24. 19:39
 1/8 anonim ***** válasza:
Minden processzor más,nem lehet megmondani hogy meddig fogod tudni húzni.
2013. aug. 24. 19:42
 2/8 A kérdező kommentje:

körülbelül se?

olyan 3.6 ghz ig szeretném minimum de jo lenne a 4.0 ghz

milyen hütö kéne hozzá?

2013. aug. 24. 19:45
 3/8 anonim ***** válasza:

Erre nem lehet válaszolni egyáltalán. A nehalemedhez mindenesetre egy Noctua hűtőt ajánlok. Bárhogy is, minden processzor egy-egy egyedi darab. Van ami visz mondjuk 3.4GHz-et, míg mások jó ha megütik a 3-at. (csak példaként, nem tudom mennyit bírnak ezek a Nehalemek) Ha szerencséd van és kifogtál egy tuningosabb darabot, jó neked. Ha gyenge alaplapod van (vacak tápellátással), akkor rossz napod van. Ha minden kappol, akkor sokat is vihet. Az is lehet, hogy jó alaplapod van, de kevésbé tuningos procit fogtál ki. A lényeg, hogy erre nincs garancia, neked kell kipuhatolni jó alapos teszteléssel, hogy mennyit megy.

Egyébként ezek a Nehalemek, noha nem a legújabb modellek, azért elég sokat tudnak alap órajelen is - nem tudom mihez kellhet, hogy tuningold. Aligha lesz 2x annyi fps-ed akármelyik játékban. A videókártyád bivaly erős, még ha nem is a legújabb modell. Szerintem csak az élettartamát vinnéd lejjebb. De ez a személyes véleményem - azt kétlem, hogy a Sabertooth-od fogna vissza.

2013. aug. 24. 19:45
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm

Akkor a nakuta a jo?

En coolrer master v6 vagy v8 at néztem, de csak azert mert jol éznek ki semmi tapsaztalatom nincs.

Azok nem olyan jók ??

Meg amugy egy kis segitség is kéne magához a huzáshoz :)

2013. aug. 24. 21:39
 5/8 anonim ***** válasza:

[link]

Ezek mind jók a procidra. (LGA-1366 foglalat)

Ezek közül a legolcsóbb is bőven megteszi.

2013. aug. 24. 22:33
 6/8 anonim ***** válasza:
A tuninghoz meg ha fogalmad sincs, hozzá se fogj. Sok leírás van a neten, kutakodj egy kicsit. És csak saját felelősségre - ha elrontasz valamit, könnyen hazavághatod a gépet. A garancia erre nem terjed ki.
2013. aug. 24. 22:35
 7/8 A kérdező kommentje:

Találtam egy használt corsair h50 hűtőt

jobb mint a lég hűtők ?

2013. aug. 25. 13:14
 8/8 BM-Striker ***** válasza:

Nem.

Pl egy Alpenföhn Brocken jü lenne hozzá.

2013. aug. 26. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!