Unari kérdése:
Milyen processzor hűtést ajánlotok?
Figyelt kérdés
Van egy AMD Athlon II X4 750K 3.40GHz FM2 procim, és a gyári hűtése durván hangos. Tudtok ajánlani halk, de kis méretű hűtést? Elsősorban ezt hűteném, de a tervem hogy a komplett házat ki kellene szellőztetni. Egy MODE COM Logic A32 házról van szó. Sajnos nem túl nagy. Ventihely oldalt elől 12cm hátul ha jól saccolom 9-10 cm.2013. aug. 24. 09:39
2/6 A kérdező kommentje:
ez szép, de nekem egy kicsit nagy a mérete, és drága. A gyári hűtés teljesítményével nincs bajom, és nem szándékozom húzni a procit sem. Max terhelésen 60°C körül van. Nekem csak az a fontos hogy halkabb legyen, mert este nem lehet hallani a TV-t mellette.
2013. aug. 24. 10:06
4/6 A kérdező kommentje:
Igen pont ezt akarom, csak szerettem volna ha ajánlotok valami jót. Illetve hogy milyet építsek a házba
2013. aug. 24. 12:42
5/6 Zsolti89 válasza:
Szia. 2 napja cseréltem az x4 740 procimon hűtőt ugyanebből az okból. Én egy Arctic Alpine 64 Plus-t tettem rá és elég halk 100W TDP procikhoz ajánlják (neked csak az esetben ajánlom ha tényleg nem akarsz a későbbiekben sem tuningolni). Én 6°C nyertem a hűtővel.
Előre ha nincs ventid akkor szintén ajánlom 12cm Coolermaster ventit PCX-en a legolcsóbb ha rákeresel. Hátulra egy 9 centis Arctic Coolingot ajánlok azoknak jók a levegő szállításuk.
6/6 A kérdező kommentje:
közsönöm
2013. aug. 26. 08:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!