Kattogó vinyó? <<<<<<<<<<<<<<<<
üdv kb 5-6 hónapos vinyom néha kattog.. mikor elindítom a gépet .. kb 6-8x kell újraindítani hogy legyen monitornak képe.. ez lehet nem amiatt van ,de ez is elég zavaró..
eddig a kattogás csak a beindításkor jelentkezett ,de most mi közbe néztem 1 filmet.. akkor is kattogot és megállt a film csak az egeret lehetett mozgatni semmi másra nem reagált..
A monitor képe és a vinyó össze függne ? (semmi kép nincs)
Ha nem csak a vinyó hibás akkor még mi? mert minden cuccom kb féléves...
pontosan
Chieftech CTG-500-80PB
Lehet próbálkozni firmware frissítéssel (nem írtál típust,de hallottam olyat, hogy vinyó kattogott és ez segített), tápkábel cserével, garanciával végső esetben.
Seagate egyébként?
Lehet, hogy csak össze van kócolva benne valami, vagy Valamelyik kábel nincs rendesen a helyén. Szedd szét darabokra és rakd össze újra az alaplap kézikönyvében leírtak szerint. Különös tekintettel az összes tápcsatlakozóra.
(Vesztenivalód nincs, mert így használhatatlan.)
Aztán a vinyót nézd meg a HD sentinel programmal. A sok újraindításnak valószínűleg nyoma lesz, pláne ha azt sem vártad meg, hogy a lemez megálljon.
már próbáltam szétszedni összedugni nem lett jobb
Samsung vinyó
HD sentinel
mind2 100%
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!