Ez a gép jó lenne? (És a gameket hogy vinné full hd-ban? ) Proci:AMD FX 6300, Vidikari:Sapphire Radeon HD 7870, Ram:4GB DDR3 1600 Mhz, Alaplap: Asrock 970 Pro3, Táp:Chieftec 500w, HDD:500GB
A fontosabb hardverek ugyan azok mint nekem. (kivéve, hogy a ramom 1333mhz és tápok Chieftec CTG 500 és az alaplapom valami faszás Asus.)
A játékokat nagyon szépen viszi. Crysis3 Ultra / high (term fullhdn az összes.) BF3 Nekem nem tettszett, úgyhogy azt nem tudom. Grid 2 ultra, FarCry3 (remélem jól írtam:D) high.
Maga a gép össz.ben nagyon fasza, Photoshop rohadt jó rajta.
Már miért lenne felesleges 6 gb ram ?
A windows alapból lefoglal 1-et, ezáltal 3 marad,ami már nagyon nem elég pl a crysis 3-hoz.
Szerintem jó lenne így, DE ha csakis játszani kell, akkor full hdben ott a konzol.
A konzol erős, olcsóbb arányaiban, jobb a játékélmény, ls nem kell telepíteni se.
Sok előnye van, persze hátránya is, meg egy ideiglenes zavaró dolog, hogy amig nem szoksz át az irányítással, addig szenvedhetsz.
970 Pro 3 helyett Asus M5A97 R2.0
Milyen táp pontosan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!