Egy GTX 660 Ti meg egy Sapphire Radeon HD 7950 ugyanazt tudják?
Figyelt kérdés
Ha valamelyik erősebb azt is írjátok le pls!2013. aug. 23. 13:07
21/29 anonim 

válasza:

Tudod mit?
Mindegy.
Egyikkel se fogsz mellé.
22/29 anonim 

válasza:

Persze GTX760 és HD7950-re gondoltam,nem a 660Ti-re
23/29 A kérdező kommentje:
Igen, tudom, sztem GTX 760 lesz mert az olcsóbb és nagyjából ugyanazt tudják! Téma lezárva! :D
2013. aug. 24. 21:22
24/29 anonim 

válasza:

Jah, igen, tényleg okosabb döntés...HÁT NEM! Én AMD párti vagyok, de elismerem hogy a 760 jobb. A játékokban is több FPS-t produkál
25/29 anonim 

válasza:

Kártyától független a TPU tesztek a teljesítmény meghatározása nem a legjobbak. Sok függ pl adott drivertől, ők egy egy új kártyánál nem mérnek mindent újra, és ~10+%-os difik is kijöhetnek.
26/29 anonim 

válasza:

Pontosan! És mikor megjelent a GTX 780 még nem voltak annyira király driverek hozzá, mig a HD 7950 már régóta a pályán van és ahhoz voltak... igy még akár + 10-15% is kijöhet az nVidia javára...
27/29 anonim 

válasza:

Ez ugyanúgy igaz az AMD javára is. A GCN kijövetele után egyes driverekkel rengeteget gyorsult.
28/29 anonim 

válasza:

Igen igaz, csak hogy a HD 7950 már 1 éve kint volt és a driverek már ki maxolták a kártyát ellentétben a GTX 760-al.
29/29 anonim 

válasza:

Nem érted. Ha a TPU jó szokása szerint" nem mért újra akkor ot vagyunk, hogy közel se a legújabb driverrel mentek a radeonok. Persze ha valaki megtalálja a cikkben a kártyákhoz tartozó pontos driver adatokat akkor nem szóltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!