Megérné lecserélni ezt a VGA-t erre?
Van egy inno3D nVidia 7600, 256MB-os AGP-s kártyám, szerintetek egy ilyenre (nVidia PCI-e 9400 GT 1Gb ZOTAC)
megérné lecserélni? Mennyivel lenne jobb a gépem? Ez az 1 GB nem csak úgy oda van írva, tényleg ennyire képes ez a kártya?
Nem tudom megérné-e, de tökmindegy mert az AGP-s foglalatba nem fog belemenni a PCI-e kártya.
És úgy látom te se érted, hogy nem az egy gigabájt memóriától lesz jó egy kártya. Az ilyen gyenge kártyákba tök fölösleges ennyi. Pl. a GTX 260-ban is csak 896 megabájt van. És az nem egy gyenge kártya :O
Igen, épp ezért kérdeztem, hogy megérné-e, mert hogy nem csak az odaírt szám számít, vágom..:) amúgy alaplap képes PCIe-t is befogadni:)
És azért is kérdeztem, mert hogy ugye ez 1 gb kb 11000 FTért, míg más 1 gb-os kártyákat 30-40 000ért láttam, szóval csak érdekelt:)
Köszi a válaszokat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!