Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » 2 webkamerából 3D webkamera?

2 webkamerából 3D webkamera?

Figyelt kérdés
van 2 db ugyan olyan típusú webkamerám (Kraun Ice-cream), az lenne a kérdésem, valamilyen szoftverrel lehet-e valós idejű 3D-re konvertálni a 2 webkamera képét? a válaszokat várom, és előre is köszönöm!

2013. aug. 22. 11:37
 1/9 anonim ***** válasza:
Valós időben nem tudom lehet-e renderelni ilyet, de felvételből simán csinálsz Sony Vegas-al.:)
2013. aug. 22. 15:27
 2/9 A kérdező kommentje:
tudom én arra a célra a Free Studio programcsomagot használom, de azé kösz h próbálkoztál segíteni. Esetleg még valakinek van ötlete, működő, bejáratott módszere?
2013. aug. 23. 00:06
 3/9 anonim ***** válasza:

Már kész 3D-set kapsz 5.000,- Ftért.

[link]

2013. aug. 23. 11:27
 4/9 A kérdező kommentje:
csakhogy nem az volt a kérdésem, h hú de nagy akció most az 5KFt, mert talán van akinek az nem "csak". NEM kérek több offot. normális válaszokat várok, akinek nincs az pofa be!
2013. aug. 24. 23:43
 5/9 anonim ***** válasza:

Amit linkeltem a kettő webkamera egy tokban egymás mellett. Ha annak a 3D szoftverét valahonnan megszerzed, akkor lehet, hogy működik két külön kamerával is, persze lehet, hogy mégsem.

A másik dolog..

Gondolkozz mielőtt másokat sértegetsz.

Bár lehet, hogy neked ez a természetes stílus otthon.

Neked tényleg ilyen közönséges durva a stílusod?

Esetleg otthon így szoktak beszélgetni veled, pofa be??

Ha valaki válaszol a problémádra, akkor illik megköszönni, de legalább kulturáltan válaszolni még ha bármi okból nálad az nem valósítható meg, még akkor is, ha valaki segíteni próbál.

Itt többségen kulturáltan társalgó emberek vannak, akik meg adják kölcsönösen egymásnak a tiszteletet.

Ilyen stílussal még sokan el fognak küldeni téged melegebb éghajlatra, de lehet, inkább nem is válaszolnak, még ha tudják is a jó megoldást!

Nem az én dolgom belőled embert nevelni,

de gondolkozz ezen. Jó szándékkal írtam.

2013. aug. 25. 02:49
 6/9 A kérdező kommentje:
amit linkeltél 1 USB porttal csatlakozik a számítógépre, tehát nem 2 kamera 1 tokban, hanem 1 db 3D kamera 1 tokban. engem rohadtul fel tud húzni, ha valaki ahelyett hogy a KÉRDÉSRE válaszolna, egy olcsónak feltüntetett szart ajánlgat nekem.
2013. aug. 25. 08:54
 7/9 anonim ***** válasza:

Nem, az két webkamera, mert egy USB port bőcen tud elég sávszélességet nyújtani két kamerának. Ettől függetlenül azzal driverrel se menne, hiszen a driver egy porton akar kommunikálni, míg Te kettőn.

Egyébként most rákerestem google-ben, a harmadik találat ez volt: http://www.youtube.com/watch?v=2jKy3O5aRic

Most nem teljesen vágom, hogy ez in time renderel, vagy utólag. Szabad megkérdeznem, hogy mire kell? Vagy csak pusztán kíváncsiság?:D

2013. aug. 25. 11:02
 8/9 A kérdező kommentje:
kamera az alkatrész neve, webkamera az az eszköz neve, amiből kijön az USB kábel, és csatlakozik vele a számítógépre.Ebből következik, hogy a linkelt termék 1DB 3D-S WEBKAMERA, ÉS NEM 2DB ÁLTALÁNOS WEBKAMERA!!! (má csak azért is.) A videó nem valós idejű, tehát nem keltette fel az érdeklődésemet túlzottan. Nem is tudom mire kéne, néha baromkodni vele, meg hogy akivel dumálok, jobban a térbe tudjon látni engem. Egyéb kérdés? mert válaszként feltett kérdések már túl sokan voltak szerintem. Amúgy nem tudom, mennyire kell hangsúlyoznom, hogy REAL TIME - VALÓS IDŐBEN kellene megoldani a dolgot, mert nem kevesebb, mint 8 szoftver/szoftvercsomag van a gépemen, amik egyenként meg tudnák látni a feladatot meglévő felvételekkel. az eddigieknek azért köszönöm, hogy legalább próbáltak segíteni (záptojás a kivételnek), de innentől ha lehet, nem kérek felesleges válaszokat, olyanokat, amik nem válaszolnak, mert csak a kérdéskiemelési időhatáromat tologatják. "Megértésüket köszönjük!" de komolyan, innentől kezdve lepontozás a büntetés..
2013. aug. 26. 21:26
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Büntetés? Lol engem büntethetsz! 79 ről 1 kérdésnél csúsztam oda ahol vagyok, én kb lesz@rom lepontoznak vagy nem, nem hagyhattam szó nélkül. Idefigyelj, 5 k forint olyan sok? Elmagyarázom. Ha kerestél de nem leltél 1000% hogy nincs hozzá ilyen szoftver. Felmész a hivatalos oldalra, ha nincs, akkor nincs! Van 2 webkamerád? passzold el, megvan az ára az 1 db 3D s webkamerának. Őszintén. baromkodni? Jobban a térben látni? Istenem sírjak vagy nevessek? Inkább csak meg akarok halni... Jesszusom. Ha neked ez olyan fontos, menj és a valóságban beszélj akivel akarsz, hidd el, kur va jó minőség, alapból sem szoftver sem hardwer nem kell hozzá és 3D ben látjátok egymást. Ennyire kocka nem lehetsz o.O Nem tudsz vele a való életben beszélni? Megesik... Arra mért nem elég a 2D? Hogy válaszoljak a hyper intelligens kérdésedre, nem, szerintem egyáltalán nincs ilyen szoftver, kizárólag azokhoz a termékekhez AMIKET ELEVE ERRE A CÉLRA KÉSZITETTEK. Mondom, eladod a két szimpla kamerát, megvan az ára az új, 3D s nek. Sok értelmét nem látom, de ha annyira kell, a 2 árából megvan az 1 db 3D s. Nem offolni akarok, de ember. Nem lehetsz egy ilyen utolsó k*csög mindenkivel... Nézd meg, válaszolni akartak, és még büntetéssel fenyegetőzöl? LoooL meghalok. Pontozz le kur vára nem érdekel, de egy köszönömöt előtte nyögj ki! Mert nem offolni akartak hanem értelmesen válaszoltak!!!
2013. szept. 1. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!