Van valakinek tapasztalata a Sharkoon Vaya 4044951011728 fekete számítógép házzzal?
Figyelt kérdés
Konkrétan az zavar hogy csak két USB csatlakozója van. Aki ilyen gépházat használ esetleg nem kevéske ez a kettő?2013. aug. 22. 11:01
1/2 anonim válasza:
Szerintem nem kevés, de ez attól függ mire szeretnéd használni.
Nekem is Sharkoon házam van, igaz nem ez a változat, és 6db USB kivezetés van gyárilag rajta. Legtöbbet 2-őt használtam belőlük egyszerre. Még soha nem volt rá példa, hogy 3-4 kellett volna egyszerre használnom.
Egy tanács a használathoz : Igaz, hogy a házhoz közvetlenül is csatlakoztatható az USB-s eszköz, de én vettem néhány száz forintért USB-s hosszabbítót kb. 40cm. Ezt dugtam a házba és erre a hosszabbítóra dugom rá a használni kívánt eszközöket. A hosszabbítót könnyebb cserélni mint egy tönkre ment csatlakozót a házban.
2/2 A kérdező kommentje:
Akkor lehet hogy nekem kevéske mert én most is vagy 5 USB-t használok köszönöm a választ és a tanácsot!
2013. aug. 22. 13:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!