Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Raknátok össze egy gépet? A...

Davyd248 kérdése:

Raknátok össze egy gépet? A többi lent

Figyelt kérdés
Raknátok össze egy gépet ami APU-s legyen és lehetőleg a mai játékokat vigye 1280x1024-be normál grafikán :D Olcsó legyen. Kíváncsi vagyok még mennyit kell gyűjtenem, hogy vegyek egyet :D Vga nem kell meg vinyó se....
2013. aug. 22. 09:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom miért nagy mániád az APU, mert nem is olyan jó. Mire akarod használni? Csak, mert játékra 70 ezerből lehet olyat építeni amin még a GTA 5 is menni fog.
2013. aug. 22. 10:08
 2/5 A kérdező kommentje:
Mert szerintem jók az APU-k! Meg nem akarom 30-40k-t kidobni egy VGA-ra ami egy-két év alatt tönkremegy... Az APU legalább jól bírja... Ha rakok bele egy gyengébb AMD-t azzal meg tök jól menne és nem 30 ezer a VGA hanem csak 15 Ezért tartom jobbnak... Nem muszály akkor az APU, de akkor jó legyen... amúgy játékra használnám de nekem elég a medium graf nem kell jobb! Én kb 70-80k-ra gondoltam, hogy annyiból lehet össze rakni, de érdekelnek itt a profik véleménye is..
2013. aug. 22. 10:41
 3/5 anonim ***** válasza:
És mi az az APU? Mert én olyat találtam, hogy a Processzorba is van integrált videochip, de egyépként ilyen van Dual-Core os gépekben is az a neve hogy Intel HD.
2013. aug. 22. 10:52
 4/5 anonim ***** válasza:
és ilyen dual core-os gépeket nem rég forgalmaztunk monitorral 37 ezer körül
2013. aug. 22. 10:53
 5/5 A kérdező kommentje:
Az APU-t azt az AMD gyártja FM1-FM2 tokozással. Az IntelHD-t pedig ahogy a neve is mutatja az intel gyártja... Az APU egy CPU+GPU magokból összeálló egység.
2013. aug. 22. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!