Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » E6300 Asrock tuning, mehet...

E6300 Asrock tuning, mehet feljebb?

Figyelt kérdés
E6300-as processzorom szeretném overlockolni, beszereztem egy tuning hűtőt, hogy birja a megpróbáltatásokat. Külső órajelenen emeltem 343 (2.4ghz) nem engedi feljebb, mert kifagy. Na itt jön a problem, hogy az alaplapomon nem lehet feszt emelni csak VTT-t amit, hiába emeltem akkor sem engedi feljebb. Szerintetek ezzel a procival és ezzel a lappal lehet többet kitornászni? Asrock g41c-gs
2013. aug. 21. 20:44
 1/7 anonim ***** válasza:
nem úgyhogy azt tanácsolom hogy ne próbálgasd mert véletlenül kinyírod.
2013. aug. 21. 20:47
 2/7 Gimcsyke válasza:
0%
Vigyázz!! Én is emeltem egy fx-8120as órajelét és nem működött valami jól, egy hét alatt tönkre ment. Használd a gyári órajelt!
2013. aug. 21. 20:54
 3/7 anonim ***** válasza:
74%
Ott te valamit nagyon csúnyán elbaltáztál ha tönkrement a proci.
2013. aug. 21. 20:59
 4/7 BM-Striker ***** válasza:
Mert ez egy alsó ketgóriás lap, ami nem jó tuningra.
2013. aug. 21. 21:03
 5/7 A kérdező kommentje:
Azt vágom,hogy ennek a procinak nem ez a vége,de annyi kérdés,hogy a lapnak is ennyi a vége? Hőfokkal nagyon jól állok legjobban melegedve 51fok, programok szépen lefutnak,szóval menne feljebb.
2013. aug. 21. 21:04
 6/7 anonim ***** válasza:
Én a helyedben megnézném kézzel az északi és a déli híd hűtőborda hőmérsékletét kézzel. Valahogy biztos vagyok benne hogy forróak.
2013. aug. 21. 21:12
 7/7 A kérdező kommentje:
Langyos hőmérsékletnek mondanám plusz ventilátor fújja a lapot.
2013. aug. 21. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!