Melyiket vegyem ><? És mi az a CUDA proci mit befolyásol?
hardverker.hu/catalog.php?product_id=410338
hardverker.hu/catalog.php?product_id=414290
A zárt rendszernek mindig meg van a maga hátránya, gyártó only. Ez OpenCL-el aligha, a szoftvergyártó alól a szerver gyártó nem tudja kihúzni a talajt egy olyan felületnél amit kb minden támogat. Jó példa erre az adobe, annak idején mekkora cuda onlyság volt ott, és nézzük meg most.
Az nV se csinált ebből nagy ügyet, Fermiig milyen szépen is támogatta az OpenCL-lt, nekik így mindegy volt ki miben ír(a fermi ilyen szempontból verti is a terascale-t), a gondja most, hogy a kepler közelében sincs annak amit a GCN tud itt.
"szoval ha video konvertálás vagy rendereléshez jol jön a Cuda?"
Program függő. Nézd meg az adott program miket is támogat, GCN-en kegyetlen gyors az OpenCL pl.
"Az előttem hozzászólóról pedig csak sugárzik az AMD fanatizmus..."
Az OpenCL nem AMD termék és nyílt, az nV ugyanúgy támogatja. Azzal én nem tehetek semmit, hogy a kepler architektúrát már a tegrához tervezték és ezért ebből a szempontból meg van nyirbálva, az tény, hogy a GCN sokkal jobb.
Inkább te vagy az nV fan itt.
"És a jelenben kell élni nem a jövőben vagy a múltban!"
Én a jelenben élek, te beszélsz itt úgy mintha kb két évvel ezelőtt lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!