HD7950 nincs kép. Miért?
Volna egy kis problemam megerkezett mai nap a gigabyte HD7950 mint a gyerek a karacsonyfa alatt ugy vartam:D, raknam be gepbe HD5850 ki , helyére a 7950 nincs a csatikkal se gond tehat nem valtoztattam semmit van egy 8 es 6 pinnes ugyanugy mint a 5850-hez tehat kombinalni se kellett, csakhogy inditanam be rendesen becsippen egyet minden felporog a vga is , de nincsen kep:S, meg a BIOS se jon be! Esetleg volna otlett van letezik hogy gyarilag szar. tuti uj a kari megismerem ha hasznalt valami:), rendesen boltbol jott. Mindegyik kimettel probaltam hogy esetleg kabelde igy sincs semmi, gondoltam a tapra is hogy nincs eleg kakao lehuztam minden folost , ez se valt be:S, meghat nem hiszem hogy alapjaraton tobbet ker mint a hd5850.
Szoval pls help. Koszonom elore is, nem vagyok sotet a gepekhez:D, de ez most kifog rajtam....
Ez a baj nem tudom bele rakni masik gepbe :(, igy nem tudok rajonni h most a kartyaval van e gond.
Az alaplapom gigabyte z77-3da , a procim i7 3770 csak a fogyasztas miatt irom .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!