Miért laggol néhány játék, mikor nem kéne? (többi lent)!
Tehát van HD7870 vga + athlon x4 750k + 8gb ram.
Batman Arkham city-t extreme beálításokkal kellene hogy vigye, de mediumon is csak 26-35, olyakor 40 fps-em van.
Így vagyok szinte a többi játékkal is.
Bioshock Infinite elvárt rendszerigénye is megvan de olykor az is laggol. 60+ fps van de szinte minden percben lemegy egy kicsit 25 fps-re.
Én arra gyanakszom, h a proci nem nagyon hajtja ki a vga-t. Lehet ez?
(drivereket frissítettem)
Előre köszi! :)
Játék közben CPU szokott 54-56C lenni :/
Az lehet a baj?
Hát a procinál van jobb is, de nem erre gyanakszom. Ha csak úgy ihaj csuhaj felvágod maxra a grafikát, az néha irreális/ésszerűtlen beállításokat eredményez. Pl 8x vagy több élsimítás nagyon szép meg, minden, de burtálisan megvágja teljesítményt. Azt mondom, hogy 4x élsimításnál sosem kell több, de gyakran 2x is elég. Hasonlóképp a motion blur vagy a nagyon magasra húzott árnyék-beállíások is nagyon szépek lehetnek, de gyakran erősen a teljesítmény rovására mennek.
A proci 4 magos, tehát annyira azért nem fogja vissza, de persze lehet benne valami. A lényeg, hogy érdemes, ahol csak lehet, egyedileg beállítani a grafikát. Az ultra/max beállítások úgy vannak belőve általában, hogy a legszebb képet produkálják és ez gyakran nem a legjátszhatóbb is egyben. Azt is nézd meg, hogy a Catalyst nem erőltet-e esetleg rá plusz élsimítást/anizotróp szűrést a játékokra.
Hát akkor valószínű.
Csak leginkább azzal lenne problémám, hogy néztem teszteket, és mindenhol meg volt az a bizonyos fps, ami nekem nem.
De még ha meg is van, akkor nagyon gyakran leesik az fps..
Azért pacsi. +
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!