180. 000 ből számítógép? Monitor, billentyű, egér, mindenre szükségem van. (szerintem azér kell a 8gb ram. Nem? )
"szerintem azér kell a 8gb ram. Nem?"
Attól is függ, hogy mire használod. Átlagos felhasználáshoz és játékhoz még elég 4GB is! Nekem mondjuk 8GB van egy éve (akkor olcsó volt a RAM), de 4GB-nál többet nem nagyon láttam még kihasználva. Újabb játékok alatt is 2-3GB között van a memória kihasználtság (mendent belevéve), egyedül a Crysis 3-nál ment fel 3,3GB-ig. Persze "divat" volt 8GB RAM-t venni, azért is mert olcsó volt és a jövőben még jól jöhet, de jelenleg még nincs égető szükség 4GB-nál többre a felhasználók 95%-ánál.
Márpedig egyre fontosabb a 8Gb Ram,már játékokhoz is határeset a 4gb és már van,hogy kevés is.
Ha gép kell jó áron,írj privátot bajuszbának!:D
Én azért nem írok mert ebben a hardver témakörben minden választ lepontoznak,még azt is ami jó.
Második,hol olvastad te,hogy a kérdező laptopot venne?!
Szövegértés.-.-"
lapod = alaplapod és nem laptopod! :D
"határeset a 4gb és már van, hogy kevés is"
Példát tudsz rá mondani? Kíváncsi vagyok, tényleg!
Nekem idáig ilyen memória/CPU kihasználtsági tapasztalataim vannak (általában agyon magas beállításokal játszom, vagy ahogy engedi a vga...jelenleg egy HD7850 van, monitor: 1680x1050, de ennél nem sokkal nagyobb felbontás a FullHD sem...kb +15%-kal több pixel).
Crysis 3 multi:
Metro 2033:
Skyrim:
Tomb Raider 2013:
Most Wanted 2012:
Far Cry 3 (kb 2,2GB kihasználtság)
Bioshock Infinite:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!