Mi a különbség egy z77 pro4 és egy z77 extreme 4 között?
Figyelt kérdés
I5 3570k-hoz lenne majd. Sajna ez a rohadt extreme 4-nek felment az ára és gondolkodok a pro4-en. Lényegében mi a 2 lap között a különbség? A pro4 es elegendő lenne ahhoz a procihoz?
Köszönöm:)
2013. aug. 19. 20:24
1/5 anonim válasza:
A legfontosabb a tápellátás.
Pro4-el nincs tuning,legalábbis érdemi.
2/5 A kérdező kommentje:
Oh, akkor sajnos maradnom kel az extreme 4-nél. Remélem lejjebb megy ára mert most nagyon felment:S
2013. aug. 19. 21:33
3/5 Rasta Joint válasza:
Hol nézted a Z77 Extreme 4 árát? PCX-en csak 31 ezer, nem sok érte.
5/5 A kérdező kommentje:
iponon néztem és ott is szeretném összerakatni a gépet. Nem szeretném külön megvenni az alkatrészeket ne hogy valamelyik ne legyen jó azt meg kb több hét kideríteni hogy melyik a hibás. Már ha visszaküldetem a boltnak ahonnan vettem az alkatrészeket. Inkább egybe veszem meg őket.
2013. aug. 20. 10:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!