Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Genius VideoCam Messenger...

Genius VideoCam Messenger kamera miért csak fekete képet ad?

Figyelt kérdés

Nagynehezen felerőszakoltam a gépemre a driverét, a Windows 7 szerint rendesen működik, azonban csak egy fekete képet ad. Ugyan ezt csinálja MSN Messengerben, és Skypeon is. Miért van ez, és hogyan tudnám orvosolni a problémát?

Ilyesmi mint all in one codec pack nincs felrakva. Köszi a válaszokat!

2009. okt. 29. 00:05
 1/4 anonim ***** válasza:
ugyanabba az usbbe van dugva amibe volt amikor telepítetted?
2009. okt. 31. 18:44
 2/4 A kérdező kommentje:

Bocsi a késői kommentért!

Igen, ugyanabba!

2009. nov. 11. 18:43
 3/4 anonim válasza:
ugyan ezt csinálja nekem is... :/ sikerült esetleg vmi megoldást találni rá?? köszi előre is...
2011. febr. 15. 22:11
 4/4 A kérdező kommentje:
Vettem 2000 forintért egy másikat, ami tökéletesen működik vele. Így csinálják a cégeknél, hogy a régi cuccokhoz már direkt nem írnak drivereket az új operációs rendszerek alá, hogy vedd az újat. Olcsóak már egyébként, ha MediaMarkt, Electro World, vagy Saturn közelében jársz, vegyél egyet te is szerintem.
2011. febr. 16. 07:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!