Miért "dögöcögnek" a játékok?
Figyelt kérdés
A gond az, hogy a viszonylag jó gépemen nem futnak olyan jól a játékok, illetve a legtöbb kicsit akadozik. Van amelyik teljesen jól fut.(Cod4), de pl. a Prototype nagyon akadozik, volt hogy ki is kapcsolt a gép közben. Túlmelegedés nincs, megnéztem. A gép már 1 éves. Eddig annyira nem zavart, de mostanában jobban :). Még azt tudom hogy azzal a pagefile.sys nevű fáljal is lehet valami, hogy töredezett, de tördezettségmentesítés is volt sokszor de nem lett jobb és egyéb optimalizálós progik (registry, takarítás). Mi lehet a gond? Előre is kösz..... Ja a gép :) Amd x2 6000+ , 2 gb ram, 9600 gt, meg vmi 550 Wos 8000 ft-os táp, 250 gb samsung hdd2009. okt. 28. 23:03
1/5 anonim válasza:
a géped már elavult a mai játékokhoz, ezért akadoznak. vegyél egy komplett új gépet ha szeretnéd elkerülni ezt a "dögöcögést" :) ez mindig így volt és így is lesz... a gépek elavulnak és jönnek a jobbnál jobb játékok amikhez egyre jobb alkatrészek kellenek, jobb ha elfogadod :P (feltéve ha ezt a szórakozási módotválasztod : D
2/5 anonim válasza:
vedd lejjebb a játékok grafikai beállításait, nem fognak olyan jól kinézni, de futni fognak normálisan
3/5 A kérdező kommentje:
hát szerintem ez egy jó gép. de ha lejebb veszem akkor is akadoznak. maga a játék jól fut csak gyakran beszaggat, de az fps jó...
2009. okt. 29. 10:55
4/5 anonim válasza:
Igen de azért ez jó gép esetleg rakj fel egy frissebb nvidia drivert az megoldhatja
5/5 anonim válasza:
Vagy töltsd le GameBooster-t!
Állítólag nagyon jó és leállít minden felesleges folyamatot h ne akadozzon a játék.
Persze csodákat nem tud tenni, ha nagyon új játékokat akarsz új gép kell...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!