|Orfeusz| kérdése:
Megérné nekem SSD-t venni PC-be?
Figyelt kérdés
Gamer célra veszek gépet, 200 ezer forintért. Megérné bele SSD-t venni, hogy a Windowst arra telepítsem?2013. aug. 18. 16:21
1/6 anonim válasza:
Megéri, mivel sokkal gyorsabb lesz a win, mint HDD-n, olcsón is lehet kapni, nekem a 110 k-s netezős gépembe is van
2/6 anonim válasza:
Csak a windows megy egy kicsit jobban, a játékok nem, ha nem az ssd-re rakod őket. De nem oda fogod szerintem, mert kicsi a kapacitása. Szerintem ne vegyél.
3/6 anonim válasza:
Azért a "kicsit" nem igaz, mivel dupla olyan gyors, mint a sata 3 HDD
4/6 anti paladin válasza:
Sztem abból a 20-30e-ből amit az ssd-re szánnál, vegyél jobb vid. karit, combos procihűtést, erősebb procit.
Szerintem csak a win felgyorsításáért nem éri meg a játékok alatt pedig csak a pályabetöltést gyorsítja fel.
5/6 A kérdező kommentje:
"játékok alatt pedig csak a pályabetöltést gyorsítja fel"
-márha az az SSD-n van. Szerintem nem veszek, marad egy kis árrés a VGA-nak (randeon R9xxx lesz), a maradékból meg veszek játékot :P
Köszi a válaszokat, felértékeltem mindet.
2013. aug. 18. 18:40
6/6 Osynho válasza:
"Azért a "kicsit" nem igaz, mivel dupla olyan gyors, mint a sata 3 HDD"
Elérési időben nagyon sokszor gyorsabb. ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!