Ez a config így elmenne szerintetek?
processor: AMD Athlon II x4 750K
Ram: Kingston Hyperx 2Gb DDR3 1600MHz
Alaplap: Gigabyte 970A DS3
Tápegység: Codegen/Display 400W
VGA: Gigabyte HD 6670 1Gb DDR3
HDD: Nemtudom a nevét de 160gb-os
Szerintetek ezzel a táppal szépen fog muzsikálni?
Most a gépembe egy kétmagos amd athlon proci van, 2gb rammal, 1gb-os vga-val. A táppal soha nem volt gond 5-éve megvan. Most le szeretném cserélni a procit az alaplapot es venni 2x2gb-os ramot amilyet fent leírtam.
Szerinted a tápot is lecseréljem? És ha igen milyenre?
Nem menne el maxon, főleg ha fullHD-ben gondolkodsz. A gta4 egy nagyon cpu igényes játék. A FC3 pedig vga igényes inkább személyes tapasztalatok alapján. A tápodat tényleg le kéne cserélni, nem túl jó márka, nem túl jó teljesítmény. Ha fejleszteni akarsz akkor kell egy jó táp. A proci jó, a memória szerintem kevés (hiába 1600Mhz). Simán lehetne venni egy 2x2GB kitet minimum. Akkor a vga sem túl erős. Ilyen karim volt és a tapasztalatok alapján olyan medium grafikát mondanék fullHD-ben.
De az első ne a proci meg a vga, memória legyen, hanem egy minőségi táp. Vehetsz egy picit erősebbet is hogy később tudj fejleszteni.
FSP, Chieftec, Corsair jó tápmárkák.
Ha van +pénzed akkor ajánlok kezdésenek egy FSP 500W-os tápot, ezzel egy combosabb kártyát is meg tudsz majd hajtani. +2gb ugyanilyen ramot (így kitben lesznek) és egy erősebb videókarit. Ha nincs elég pénzed sztem a vga ráér még.
Az előző válaszolónak köszönöm. És a vga már megvan lassan fél éve és nem szeretném még lecserélni majd ráér. Most a processort az alaplapot és venni akarok 2x2gb-os fent említett ramot +akkor egy minőségi tápot.
Akkor így nézne ki:
Proci: AMD Athlon II X4 750k
Ram: Kingston Hyperx 2gb DDR3 1600MHz ( Kettő darab)
Alaplap: Gigabyte 970A DS3
VGA: Gigabyte HD 6670 1Gb DDR3
És akkor amit említettél tápot.
Így magas-on vagy mediumon azért elmegy a Far Cry 3 vagy a GtaIV nem???
És ezt az alaplapot tudod ajánlani? Vagy Inkább Asus?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!