Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Olvastam valahol hogy lehet a...

Olvastam valahol hogy lehet a ramból a videókari mamórájába átteni. Hogyan kell?

Figyelt kérdés
2009. okt. 28. 18:15
 1/5 anonim válasza:

nekem is ilyen van,

512es kártya volt benne,ebből 64 ment a vidinek,a többi maradt,most beraktam egy 2 gigást,abból levett 256ot a vidinek(ez a max) a többi megint maradt,szal szerintem magától,de hallottam olyat is h a biosba kell működni:P

2009. okt. 28. 18:33
 2/5 anonim ***** válasza:
Biosban kell beállítani.
2009. okt. 28. 19:01
 3/5 A kérdező kommentje:
és hogy?
2009. okt. 28. 19:12
 4/5 anonim ***** válasza:

A BIOS-ban én is találkoztam ilyesmi beállítással. ki választhatom 64, vagy 128 Mb videókártya. Nekem 64 Mb-os integrált a videokari.

Engem is érdekelne mi lenne ha átállítanám 128 Mb-ra, de nem merem kipróbálni, sztem lehet nem is engedné. Vagy hibásan, vagy nem is működne a videokártya.

2009. okt. 28. 20:26
 5/5 Jenci ***** válasza:
Nem működne hibásan.Szinte semmit nem lehet észrevenni.Egyébként a BIOS-ban azt lehet beállítani,hogy mennyit foglaljon le a fizikai memóriából a videokártya.Értelemszerűen minnél kisebb a memória a kártyán annál többet kell lefoglalni.A mai kártyák ezt automatikusan megcsinálják.Nekem egy 256-os kártya van és 512-ig tud terjeszkedni,azaz még 256-otelvesz a ram-ból.
2009. okt. 28. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!