Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A ventilátorral lenne a gond?...

Almaa kérdése:

A ventilátorral lenne a gond? Kérem a segítségeteket! Sürgős

Figyelt kérdés
a számítógépem bekapcsolásakor, illetve(mostanában) programok futtatásakor is a gép hátuljában levő ventilátorból furcsa, hangos reszelő hang hallatszik.gép egy vagy kétszeres ujraindítása esetén megszűnik.Mi lehet a probléma forrása?kérlek segítsetek elég irritáló se filmet nézni nem lehet csak nagyon hangosan,meg idegesítő
2009. okt. 28. 16:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Az előbbi válaszolónak részben kénytelen vagyok igazat adni, de nem mindenkinek van mindjárt "új cucca, amit még a mégújabb csicsagépben is felhasználhat", sőt, van, akinek az urambocsá' 5 évvel ezelőtti gép is tökéletesen megfelel.

Egy ventillátor előbb-utóbb zörögni fog. Ha szar, akkor előbb, de akkor hamarabb megy tönkre az egész kóceráj is.

A zörgés nem fél év után szokott jelentkezni (jah, ne beszéljünk most a mocskos, totál zárt szekrényben üzemeltetett, eleve poros, takarítatlan lakásban/irodában üzemelő cuccokról...)

Egész egyszerűen csak azért ajánlottam az olajozást, mert járható út.

A munkahelyemen az elmúlt tíz évben, ha minden zörgésért új ventit vettünk volna, akkor abból a költségből már a bahamákon ********** * *******. Kis túlzással persze.

2009. nov. 4. 00:07
 12/14 anonim ***** válasza:
Jah, nem egy gépről van szó persze, hanem vagy 30-ról...
2009. nov. 4. 00:10
 13/14 A kérdező kommentje:
a ventilátor 6 éves szóval ugyérzem hogy jelen esetben az egész tápegységet cserélnem kéne...350-400W-os tápegység mennyibe fája nekem most?
2009. nov. 4. 15:03
 14/14 anonim ***** válasza:
O.K. Én írtam a tápcserét. Természetesen egy komplett tápcsere drágább, mint egy ventilátor olajozás. Azt nem mondom, hogy mindenkinek 25-30 ezer Ft-os Enermax tápot kell használnia, de 6-8 ezer Ft-ért lehet már elfogadható és tartós cuccot kapni, ami valószínűleg nem lesz hangos soha, és még a gépet sem vágja tönkre 3 év után. Azért persze ha a következő 6-8 évre tervez az ember, akkor az Enermax elég jó megoldás.
2009. nov. 5. 07:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!