Ajánlanátok jól szellőző viszonylag olcsó gépházakat?
Figyelt kérdés
A gépházra szánt keret maximum 15ezer. Ne legyen plexi oldala, illetve elöl-hátul rendelkezzen ventilátorral.2013. aug. 16. 19:31
1/12 anonim válasza:
THERMALTAKE VM30001W2Z V4 Black Edition
2/12 anonim válasza:
Kösz #1:) Megtaláltad számomra az ideális gépházat. Én kb fél órát nézegettem és nem találtam megfelelőt. Hehe thx:)
3/12 anonim válasza:
Űh 19cm a szélesség? hmm:S Ebbe akkor nem férne be egy brocken cpu hűtő:S Az enyém 20-as kereken. És van vagy fél cm az oldal és a proci közt. Bár lehet hogy van egy cm . Nah nembaj megkozkáztatom tetszik a ház:) #1+1
4/12 anonim válasza:
Szívesen :) Nagyon jó ház megfizethető áron
5/12 anonim válasza:
Az elég, hidd el 1 cm helyed lesz
6/12 anonim válasza:
elírtam, elnézést elég lesz az 1 hűtődnek, ha nem kicsi kinyomja az oldalát, de minden bizonnyal jó lesz
8/12 anonim válasza:
De az összes ilyen márkájú ház jól szellőzik, ipon, arukeresőn nézegess
9/12 A kérdező kommentje:
Esetleg valami más ajánlat még ?
2013. aug. 16. 20:46
10/12 BM-Striker válasza:
Mi neked az olcsó?
Sharkoon REX8
Xigmatek Asgard Pro
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!