Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Vettem egy Toshiba 1 TB...

Vettem egy Toshiba 1 TB vinyót. Nem volt hozzá semmi kábel, csak maga a HDD! Bekötésnél milyen kábelt kell használnom? Adnak az alaplaphoz olyan kábelt?

Figyelt kérdés
Mert jövő héten jön a konfig többi része, és nem tudom mivel lehetne összekötni. Az alaplaphoz (ASUS M5A97 EVO R2.0) adnak ilyen kábelt, amivel a HDD-t beköthetem?

2013. aug. 16. 15:41
 1/2 P.O.C. ***** válasza:
Ahhoz az alaplaphoz elvileg adnak 3 db SATA kábelt is. A tápegységeken meg alapból van SATA tápcsatlakozó a nagyon régieket kivéve.
2013. aug. 16. 15:46
 2/2 davyd248 ***** válasza:
Ha teljesen újan veszed a lapot akkor adnak hozzá sata kábelt... legalább is szoktak. Nekem eddig mindig adtak. De ha IDE-s a vinyó, amit nem hiszek, olyan kábelt nem szoktak adni, de ez pár forintért megkapható a boltokban...
2013. aug. 16. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!