Ezen a Laptopon mennyire mennének el a játékok? (pár kisebb kérdés lent)
Lenovo B590 59-352443
Intel Core i5 3210M 2.5 GHz. Cache L2 3MB
4GB DDR3 1600 MHz RAM
nVidia GeForce 610M 1GB DDR3
1366x768 felbontás
Milyen játékok futnának el rajta?
A processzornál valami olyat olvastam, hogy Turbo Booster 2.0 3.10 Ghz., ez azt jelenti, hogy amikor a gép szükségét érzi, akkor magától növeli a processzor órajelét?
A Lenovo-ról, mint márkáról mi a véleményetek?
Esetleg hogyha ennek a Laptopnak az árából kijönne egy "jobb" is, akkor kérlek írjátok le a nevét.
Fontos a hordozhatóság, azért kell Laptop, ha megengedhetném magamnak, akkor még egy gépet is vennék, de inkább veszek egy olyan Laptopot, amivel játszani is lehet, így nem kell 2-t venni.
Őszintén én mindig is elleneztem a laptopokat, legalábbis a játszást rajtuk. Gyenge bennük a videokártya, ami talán a legfontosabb a játékokhoz. Megyegetnének rajtuk a játékok, de közel sem fog olyan élvezetet nyújtani, mint egy asztali PC-nél.
Nemtudom mennyibe kerül ez a laptop, de biztos nem olcsó. Én azt mondom, hogy ha fontos neked egy laptop, akkor vegyél egy olcsót, akár használtan (igen használtan, meglepődnél milyen olcsón milyen jókat dobálnak) és vegyél otthonra egy jó kis mid gamer gépet, 130 körül már teljesen jót össze lehet dobni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!