Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ezen a Laptopon mennyire...

Ezen a Laptopon mennyire mennének el a játékok? (pár kisebb kérdés lent)

Figyelt kérdés

Lenovo B590 59-352443

Intel Core i5 3210M 2.5 GHz. Cache L2 3MB

4GB DDR3 1600 MHz RAM

nVidia GeForce 610M 1GB DDR3

1366x768 felbontás

Milyen játékok futnának el rajta?

A processzornál valami olyat olvastam, hogy Turbo Booster 2.0 3.10 Ghz., ez azt jelenti, hogy amikor a gép szükségét érzi, akkor magától növeli a processzor órajelét?

A Lenovo-ról, mint márkáról mi a véleményetek?

Esetleg hogyha ennek a Laptopnak az árából kijönne egy "jobb" is, akkor kérlek írjátok le a nevét.

Fontos a hordozhatóság, azért kell Laptop, ha megengedhetném magamnak, akkor még egy gépet is vennék, de inkább veszek egy olyan Laptopot, amivel játszani is lehet, így nem kell 2-t venni.

2013. aug. 15. 22:02
 1/5 anonim ***** válasza:

Őszintén én mindig is elleneztem a laptopokat, legalábbis a játszást rajtuk. Gyenge bennük a videokártya, ami talán a legfontosabb a játékokhoz. Megyegetnének rajtuk a játékok, de közel sem fog olyan élvezetet nyújtani, mint egy asztali PC-nél.

Nemtudom mennyibe kerül ez a laptop, de biztos nem olcsó. Én azt mondom, hogy ha fontos neked egy laptop, akkor vegyél egy olcsót, akár használtan (igen használtan, meglepődnél milyen olcsón milyen jókat dobálnak) és vegyél otthonra egy jó kis mid gamer gépet, 130 körül már teljesen jót össze lehet dobni.

2013. aug. 15. 22:17
 2/5 anonim ***** válasza:
Viszonyítás képpn nekem kb ilyen laptopom van, szal: Assassins creed 1 közepes graffal, ac 2 kisebb felbontással közepes, ac 3 kisebb felbontással low, igen a turbo boost azt jelenti, pontosan magok órajelét, szerintem nem rossz mráka, am itt van egy, ennek a videokarija jelentősen jobb: [link]
2013. aug. 15. 22:22
 3/5 anonim ***** válasza:
Ja igen egyetértek az elsővel, hogy tényleg nem játéra való, igaz én is játszok vele, mondjuk nem órákat, de hosszan melegszik, meg romlik a teljesítménye :/
2013. aug. 15. 22:23
 4/5 anonim ***** válasza:
A gép nem lenne rossz, de 635ös, 720as vgakkal többre mennél. Egy 650essel még többre...
2013. aug. 15. 23:05
 5/5 anonim ***** válasza:
Az a videokártya nem játékra való,tehát estélytelen,hogy ezen játszani fogsz.
2013. aug. 15. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!