FarkasMarci kérdése:
A gépembe egy pentium (r) dual-core cpu e5300 processzor van. Ez hogy bírja a mai játékokat? Gondolok én pl: a GTA5, Saints row 4, Far cry 3, Payday2 játékokra.
Figyelt kérdés
A gépem adatai:
Processzor: pentium(r) dual-core cpu e5300
Videó kártya: GIGABYTE Radeon HD6670 2GB 128bit DDR3
4 GB RAM
2013. aug. 15. 15:44
2/10 anonim válasza:
1024x768, talán 1240x1024-es felbntáson is jó lenne még medeium/low-ra
3/10 _boti95_ válasza:
Hát lehet...
Úgy low-medium grafikai beállítás mellett.
Szerintem. :)
4/10 anonim válasza:
2.6 ghz, de nem csak ez határozza meg.
5/10 A kérdező kommentje:
Igen az órajele 2.60 GHz
2013. aug. 15. 16:02
7/10 anonim válasza:
fc3 hoz mindenképp kevés, valószínűleg low, szaggatva, alacsony felbontáson, a többiről fogalmam sincs(gta 5 vélhetőleg teljes mértékig felejtős, ezen a gépen a gta4 et is nehézkesen tudnád játszani).
8/10 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom :/ haverom gépébe is ilyenmi processzor van sőt még a videó kártyája is gyengébb azt hiszem ATI ati radeon hd 3600 és neki viszi low/medium-on a far cry 3-at de azért köszönöm a kommenteket
2013. aug. 17. 13:17
9/10 anonim válasza:
PayDay2 tuti megy mert nekem is ilyen a procim, gta 5 is menne mert annak kisebb gepigenye lesz mint a 4 nek, Far Cry 3 kitoltam lowon kicsit szaggatott de turheto volt! ( bocs ha nincs ekezet mert telorol irtam)
10/10 anonim válasza:
ja es viszi is a payday2-t mert en is tolom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!