Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Nem számítok rá arra, hogy...

Nem számítok rá arra, hogy választ kapok, viszont felrakom a kérdést, milyen gépet kéne ahhoz összerakatnom, hogy közepes grafikán 250 fix fps meglegyen cod4-en?

Figyelt kérdés
közepes grafika alatt azt értem,hogy 1280x720 felbontás a deagle tükröződjön vissza,legyenek árnyékok,és persze látszódjon a falon a lövésnyom.
2013. aug. 14. 23:14
 1/7 anonim ***** válasza:

Google a te barátod: [link]

[link]

2013. aug. 14. 23:24
 2/7 anonim ***** válasza:

Ezt ugye nem komolyan gondoltad? Ha minél jobb akarsz lenni, akkor ez kell:

(aránylag) fix 250 fps

minél nagyobb felbontás (amin megvan a fix 250)

lebutított grafika, hogy minél jobban láss + tweakek, pl. 80-as fov meg filmtweakek stb.

Az árnyék meg a csillogás felesleges, inkább rakj nagyobb felbontást, annál több különböző pixelt látsz.

2013. aug. 16. 13:23
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem akarok összefosni a grafikát,jó grafikát szeretnék 250 fps-el mit nem lehet megérteni ?
2013. aug. 18. 23:47
 4/7 A kérdező kommentje:
Mind1 a válaszok használhatatlansága ellenére ment mindenkinek a zöld kéz
2013. aug. 18. 23:48
 5/7 anonim ***** válasza:

Gondolom azért kell neked 250 FPS, mert jól akarsz játszani. Ha így van, akkor föntebb már leírtam mi kell. Az egy elég nagy hülyeség, hogy leveszed a felbontást. Ezt azért gondold meg. Ha meg csak villogni kell 250 fps, akkor:

kb. egy HD7850/7870, egy olyan proci ami kihajtja, pl. egy FX-6300 ideális, 4 giga ram elég, de lehet 8 is, a többi meg nem befolyásolja.

2013. aug. 19. 09:57
 6/7 A kérdező kommentje:
Ez elég ahhoz ?Intel Core i3 - M350 2,27 GHz amúgy az előbbi válaszod tökéletes volt szóval megint ment egy zöld kéz ha érdekel ha meg nem akk is kapsz :)
2013. aug. 20. 12:38
 7/7 anonim ***** válasza:

Én csak neked akarok jót, de ha tapasztaltabb játékos leszel, mert huzamosabb ideig codoztál, akkor majd rájössz, hogy ezt mindenki így csinálja. Mikor én megkaptam a gépem énis felhúztam maxra, négyszeres élsímítás stb. nagyon vagány voltam. Aztán mikor elkezdtem keresgélni a cod4-es tweak-eket ledöbbentem, hogy butított grafon mennyi előnye van az embernek a fullhoz képest. Ha gondolod teszek fel majd ide 2 promodos képet tweakelés előtt és után.

A válaszom pedig az, hogy nem valószínű, hogy az a processzor sokra menne, pláne olyan beállításokkal. A minimum egy FX-6300, az azonos árkategóriájú intelek ott nem érik meg.

2013. aug. 20. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!