Nem számítok rá arra, hogy választ kapok, viszont felrakom a kérdést, milyen gépet kéne ahhoz összerakatnom, hogy közepes grafikán 250 fix fps meglegyen cod4-en?
Ezt ugye nem komolyan gondoltad? Ha minél jobb akarsz lenni, akkor ez kell:
(aránylag) fix 250 fps
minél nagyobb felbontás (amin megvan a fix 250)
lebutított grafika, hogy minél jobban láss + tweakek, pl. 80-as fov meg filmtweakek stb.
Az árnyék meg a csillogás felesleges, inkább rakj nagyobb felbontást, annál több különböző pixelt látsz.
Gondolom azért kell neked 250 FPS, mert jól akarsz játszani. Ha így van, akkor föntebb már leírtam mi kell. Az egy elég nagy hülyeség, hogy leveszed a felbontást. Ezt azért gondold meg. Ha meg csak villogni kell 250 fps, akkor:
kb. egy HD7850/7870, egy olyan proci ami kihajtja, pl. egy FX-6300 ideális, 4 giga ram elég, de lehet 8 is, a többi meg nem befolyásolja.
Én csak neked akarok jót, de ha tapasztaltabb játékos leszel, mert huzamosabb ideig codoztál, akkor majd rájössz, hogy ezt mindenki így csinálja. Mikor én megkaptam a gépem énis felhúztam maxra, négyszeres élsímítás stb. nagyon vagány voltam. Aztán mikor elkezdtem keresgélni a cod4-es tweak-eket ledöbbentem, hogy butított grafon mennyi előnye van az embernek a fullhoz képest. Ha gondolod teszek fel majd ide 2 promodos képet tweakelés előtt és után.
A válaszom pedig az, hogy nem valószínű, hogy az a processzor sokra menne, pláne olyan beállításokkal. A minimum egy FX-6300, az azonos árkategóriájú intelek ott nem érik meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!