Segítene valaki? Hogyan csatlakoztassam az előlapi jacket az alaplaphoz? (bővebben lent! )
Figyelt kérdés
itt van egy kép a kábelről meg egy hely ahova gondolom be kéne dugni de ott nem működött vagy rossz sorrendbe dugtam be. ! [link] ! [link] azokat a neveket nem találom az alaplapon. fogalmam sincs merre kereshetném ennek a négy kábelnek a helyét de azért gondoltam arra mert zöld és audi felirat van mellete plusz ott jön ki a hátsó panel is. ha valami információ még kellene, ha tudok adok! köszönöm előre is!2013. aug. 14. 15:22
1/5 anonim válasza:
Miért nem nézed meg az alaplap könyvébe? Ott elég szép ábrákkal részletesen le szokták írni. Amúgy olyan kicsi, meg halvány az alaplapi kép, hogyha akarnék rajta valamit látni, akkor se látnám.
2/5 A kérdező kommentje:
oké, utána nézek az alaplapi kis könyvnek meg a neten is részletesen átnézem róla a dolgokat hátha találok valamit. igen a kép sajnos ilyen mert mobillal fényképeztem ráadásul elemlámpával kellet világítanom. de ha nem találok megoldást több napig akkor készítek egy művészi fotót és az alapján talán tudnak segíteni.
2013. aug. 14. 15:45
3/5 A kérdező kommentje:
ezt találtam a könyvében, ez alapján se sikerült.. [link]
2013. aug. 14. 16:56
4/5 anonim válasza:
Az alaplapon keress olyat, hogy front panel és ott gondolom jelezni fogják melyik az audio.
5/5 anonim válasza:
Ja és amit feltettél képet annál sokszorta élessebb képet tegyél fel már mert azon semmit nem látni!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!