Mi a véleményetek erről a konfigról?
Processzor: Intel i5-4570S 2.9/3.6 GHz 4 mag 6Mb cache
Alaplap: Gigabyte GA-B85M-HD3
RAM: Kingston HyperX 4Gb 1600MHz
VGA: Sapphire HD7770 1Gb DDR5
Táp: XFX PRO 550W
HDD: Samsung spinpoint F3 1TB
Ház: Sharkoon REX8 ECO
Kell ezen még valamit változtani? Esetleg valami nem megfelőle-e benne? Így is elég drága nem nagyon szeretnék többet költeni :D
Köszi előre is.
Persze,és akkor minden hülyeséget el kell hinni ugye?
Videoszerkesztésben minden szorzózáras i5-t elver az FX6300,játékra pedig nincs szükség erősebb processzorra.
Akkor itt se kéne mindent elhinnem, nem igaz? :D
Nem véletlen szerintem az sem, hogy az intel ugyan olyan kategóriás processzorai dupla annyibe kerülnek kb mint az ugyan olyan AMD-k, inkább akkor legyen drágább de jobb, én így vagyok ezzel. Persze nem szarozom le az AMD-ket sem, biztos jók, meg persze olcsóbb az áruk, de én akkor is az Intel-re esküszök. Lehet, hogy nem a fent leírt processzor lesz, de annyi biztos hogy Intel lesz. De köszönöm nektek a véleményt és a válaszokat!
Szerinted mitől lenne jobb az Intel,mert az ugyanolyan erős processzorai 2x annyiba kerülnek?
De mind1,nem fogok ovodásat játszani,mindenki úgy veri el a pénzét ahogy akarja.
http://www.youtube.com/watch?v=ewrPDqFuT3Y
ebből is látszik, hogy jók az fxek, igaz itt 8350 meg i7 3770k van de látszik, hogy az amd se marad sokkal el az inteltől és nem is egy árkategória a 2 proci.. az fx6300as konfiggal elég jól járnál.
ui:persze ezek szintetikus tesztek de game alatt látható szinte alig van eltérés fpsbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!