A DVD-vel vagy a meghajtóval van a baj? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Vettem két új, üres, egyrétegű, tehát egyszerű DVD-t (Fujifilm). De mikor beraktam, hogy kimásoljam rá a virtuális meghajtóba tett (.iso) filmet, kiirta, hogy csak kétszázvalahány megabájt hely van rajta, de a film négyezernégyszázvalahány mega. Tehát a kapacitás nagy részét fel sem ismerte. A Windows meg üres CD-ként látja 0 bájt kapacitással. Ami a legjobb az egészben az az, hogy pár napja írtam ki ugyanezen a módon egy filmet sikeresen. Amúgy a legtöbb film menüje nem jön be az asztali DVD lejátszón, amit kiirtam. Ha kell még több infó, csak kérdezz, de inkább jótanácsot és tényeket adj! Előre is köszönöm!2009. okt. 27. 22:12
1/5 A kérdező kommentje:
Ja, és legutóbb 3367 megát ismert csak fel mindkét DVD-ből, de azóta nem is enged rákattintani a "Másolás" gombra...
2009. okt. 27. 22:14
2/5 tamasoft válasza:
Próbáld úgy, hogy NE a virtuális meghajtó tartalmát másold át a lemezre, ez nem egy kétkazettás magnó, hanem egy DVD író programmal, mégpedig úgy, hogy válaszd a "képfájl lemezre írása" opciót. Úgy biztosan menni fog.
Más: nem minden filmnek van menüje, ezt helytakarékossági célokból le szokták venni a DVD-ről, pláne ha nem gyári forrásból származik az .iso-d.
3/5 anonim válasza:
Az előző válszoló válaszát kiegészíteném azzal, hogy a Windows XP-ben nincs DVD-író funkció, csak CD. Tehát ahhoz külön program kell. A Vista és annál újabb verziókban már benne van. Itt van a Nero-hoz egy link, ha még nincs meg:
Persze ha akarsz kereshetsz másikat.
4/5 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem mondani még azt is, hogy mindezt a Neroval próbáltam. És van annyi eszem, hogy megnézem a filmletöltés előtt a fájl infót: a menü bejön power dvd-vel, csak az asztali dvd lejátszón nem, bár másén meg igen... tehát ott biztos azzal van a baj. Tudom, hogy nem egy analóg, kétkazettás magnó a gépem (pedig kétkazettás magnóm is van :), de eddig (a menüt néha nem figyelembe véve) mindig sikeresen kiirtam a filmeket. De azért kösz a "képfájl kiirása dvd-re" ötletet, mert eddig azt hittem, hogy csak egyszerű fájlkénzt írja ki rá....
2009. okt. 28. 22:08
5/5 A kérdező kommentje:
A "képfájl lemezre írása" funkcióval a NERO-val sikerült! Köszi!
2009. nov. 5. 20:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!